Een najaar zonder droge lichaamshuid dankzij Decubal Douche & Bad Olie en Decubal Body Lotion!

Geplaatst op: 03-11-2010

Een najaar zonder droge lichaamshuid dankzij Decubal Douche & Bad Olie en Decubal Body Lotion!

Decubal, de specialist op het gebied van producten voor de droge huid, biedt een aantal hoogwaardige huidverzorgingsproducten waarmee een droge huid wordt voorkomen.

Gezonde, mooie en soepele huid

Met Decubal Douche & Bad Olie wordt de huid reeds tijdens baden of douchen intensief verzorgd, gevoed en gekalmeerd. Door aansluitend Decubal Body Lotion aan te brengen, wordt het natuurlijke vocht- en lipidenniveau langdurig bewaard voor een gezonde, mooie en soepele huid!

Koude en gure najaar

Met het koude en gure najaar in het vooruitzicht heeft de huid meer dan ooit behoefte aan milde, kalmerende en intensief verzorgende producten. De producten van Decubal bevatten huideigen lipiden en natuurlijke oliën. Decubal helpt een natuurlijk tekort aan huideigen lipiden aan te vullen en zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid zelf lipiden aanmaakt.

Decubal Douche & Bad Olie

Decubal Douche & Bad Olie is geschikt voor dagelijks gebruik tijdens douchen of baden. De rijke olie reinigt en verzorgt de huid optimaal zonder haar uit te drogen. De parfumvrije formule bevat jojoba- en kamille oliën voor een zijdezachte en gekalmeerde huid. Voor wie liever een geparfumeerd product heeft, is in de verpakking een apart sachet met natuurlijke grapefruitolie bijgevoegd.

Decubal Body Lotion

Decubal Body Lotion heeft intensief verzorgende en hydraterende eigenschappen. De parfumvrije formule trekt snel in de huid zonder een vetspoortje achter te laten. Deze bevat een hoog gehalte aan natuurlijke lipiden (maar liefst 16%!) en zorgt ervoor dat het natuurlijke vochtgehalte van de huid weer optimaal op peil wordt gebracht en langdurig wordt behouden.

Toevoeging van niacinamide

Decubal Body Lotion is niet zomaar een hydraterende formule voor de droge huid! De toevoeging van de werkstof niacinamide (vitamine B3) zorgt ervoor dat deze rijke bodylotion de natuurlijke huidbarrière op een krachtige wijze versterkt. Niacinamide maakt de huid sterk, weerbaar, gaat irritaties tegen en vermindert jeuk als gevolg van irritaties en droogte.

Decubal is

  • ontwikkeld door experts voor de droge huid
  • 100% vrij van parabenen en parfum
  • geschikt voor het hele gezin
  • zo mild dat iedereen het kan gebruiken, zelfs baby's

 

Verkoopprijzen

  • Decubal Douche & Bad Olie  € 8,99/200ml
  • Decubal Body Lotion           € 8,99/200ml

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief