Een magnetische huidbehandeling met het IJzermasker van Dermophisiologique

Geplaatst op: 26-11-2010

Een magnetische huidbehandeling met het IJzermasker van Dermophisiologique

Dermophisiologique is een 100% made in Italy huidverzorgingsmerk dat behandelingen en producten biedt die qua effectiviteit én intensiteit spraakmakende resultaten teweeg brengt.

Herstellen en beschermen

Het topmerk staat voor functionele, wetenschappelijk bewezen dermo-cosmetica en is gecertificeerd door meerdere instanties waaronder universitaire klinieken. Door middel van een uniek 4- stappenplan is het in staat om het fysiologische evenwicht van de huid in elke levensfase te herstellen en te beschermen. Eén van de meest opzienbarende, unieke en geavanceerde behandelingen van Dermophisiologique is het IJzermasker.

Magnetische huidbehandeling

Deze exclusieve, gepatenteerde behandeling (sinds 1975) garandeert een grondige reiniging en een onmiddellijke, duurzame stimulering van de opperhuid en diepere huidlagen door middel van een unieke magnetische huidbehandeling. 

Gepatenteerde behandeling met een ongekend unieke gevoelssensatie

De gepatenteerde behandeling met het IJzermasker van Dermophisologique is ideaal voor het gezicht, het decolleté, de rug en de handen. De behandeling bestaat uit een crèmemasker met ijzer, een magneet en een speciale tonic. De gecombineerde en synergetische werking van deze bestanddelen maakt het mogelijk, om de opperhuid efficiënt zowel aan de oppervlakte als in de diepte te reinigen en onmiddellijk te stimuleren. Deze behandeling geeft de klant een ongekend unieke gevoelssensatie!

IJzermasker, stap 1: een ongekend diepgaande reiniging

De behandeling met het IJzermasker van Dermophisologique verwijdert op een zachte, maar doeltreffende wijze de verhoornde cellaag van de epidermis, met name van de folliculaire openingen, zodat talg kan worden afgevoerd en mee-eters kunnen worden verwijderd. Deze methode is bijzonder geschikt voor de grondige reiniging zonder stoom van de ontstoken rode, tere, gevoelige huid met erythrosis, couperose, seborroe en acne.

IJzermasker, stap 2: een zeer intensieve stimulering tot in de diepere huidlagen

Het IJzermasker zorgt vervolgens onmiddellijk voor een tonifiëring van de huid tot in de diepere huidlagen, door middel van een unieke mechanische magneetwerking op de microcirculatie. De tonifiërende werking is uitermate werkzaam bij de vale en verouderde huid en bij een huid met rimpels en fijne lijntjes, omdat de oppervlaktebescherming hersteld wordt, de hydratatie en de talgafscheiding weer in balans worden gebracht, terwijl de versterkende werking op de huidbarrière zeer belangrijk is voor de dunne, vetarme, schilferende en zeer gevoelige huid.

IJzermasker stap 3: herstel en demagnetisatie van de huid

Stap 3 is de behandeling met een speciale tonic. Deze herstellende en demagnetiserende tonic verhoogt de tonus van de huid met een liftend effect en verwijdert tevens de laatste sporen van de voorgaande behandeling. Deze tonic bevat geen parfum en is vochtafdrijvend op basis van werkstoffen zoals calendula, bittere sinaasappel, melisse, roos centifolia. Deze laatste stap beschermt de haarvaten in de huid en werkt kalmerend. De huid voelt als herboren, elastisch, stevig, stralend en zacht.

Meer informatie: www.devaloiscosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief