Een juweel van een scrubbehandeling met Alissi Brontë Diamond Peel

Geplaatst op: 20-10-2010

Een juweel van een scrubbehandeling met Alissi Brontë Diamond Peel

Eén van de belangrijkste stappen in de 24K Diamond Gold Balancing Treatment van Alissi Brontë is de Diamond Peel.

Exclusieve diamantkristallen

Deze luxe dermabrasiescrub zorgt voor een diepgaande mechanische exfoliatie (door middel van voelbare scrubkorreltjes) dankzij exclusieve diamantkristallen die de huid polijsten. De toegevoegde citroenschil en tijmextract hebben antiseptische eigenschappen, zijn ontgiftend voor de huid en stimuleren het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

Nieuwe huidcellen

Natuurlijke sheabutter en essentiële tarwekiemolie voeden en stimuleren het cellulaire huidmetabolisme. De toegevoegde retinol en ginseng- extract verhogen het cellulaire huidmetabolisme en stimuleren de vorming van nieuwe huidcellen voor een frisse teint en opvallend meer elasticiteit.

Betere doorbloeding

De formule van de Alissi Brontë Diamond Peel bevat tevens vitamine E die helpt bij het bestrijden van vrije radicalen en die zorgt voor een onmiddellijke vernieuwing van de opperhuid, een stralende teint en een betere doorbloeding.

24K Diamond Gold Balancing Treatment

Na een behandeling met de Diamond Peel van Alissi Brontë kunnen de overige werkstoffen van de unieke 24K Diamond Gold Balancing Treatment veel beter en dieper in de huid doordringen.

Verkoopprijs 

Alissi Brontë Diamond Peel € 49,90/50 ml

Meer informatie: www.alissibronte.me

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief