Een jeugdige, stevige en veerkrachtige lichaamshuid

Geplaatst op: 30-06-2011

Een jeugdige, stevige en veerkrachtige lichaamshuid

De zomer betekent ook korte rokjes, blote armen en benen én uiteraard bikinitijd, dan wil je toch het liefst verschijnen met een gave en gladde lichaamshuid.

De ‘ultrapower antioxidant bodycrème'

De PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream maakt een opvallend jeugdige, stevige en veerkrachtige lichaamshuid echter voor iedereen mogelijk. Deze ‘ultrapower antioxidant bodycrème', die het plafond van huidverjonging voorgoed laat verdwijnen, wordt niet voor niets ‘photoshop in a bottle' genoemd!

1000 maal effectiever dan gewone Q10

De PRIORI Idebenone Complex- lijn is een professionele huidverzorgingslijn op basis van de anti-aging ‘ultrapower antioxidant Idebenone. Deze uitzonderlijk krachtige werkstof is maar liefst 1000 maal effectiever dan gewone Q10 en kan dus met recht een ‘Superceutical' worden genoemd! ‘Superceuticals' zijn de nieuwe trend als het gaat om een genadeloze aanpak van de zichtbare tekenen van de tand des tijds.

Tegen invloeden en vrije radicalenstress

In tegenstelling tot vitaminen en plantaardige antioxidanten, is Idebenone een totaal nieuwe soort antioxidant, welke de tekenen van huidveroudering op een uitzonderlijk krachtige wijze corrigeert. Tevens biedt deze de hoogst mogelijke bescherming tegen schadelijke milieu invloeden en vrije radicalenstress dankzij een Environmental Protection Factor 95 (EPF 95). Dit is iets totaal anders dan een SPF (zonnefactor). Een EPF is een gecertificeerde meeteenheid om de antioxidant- beschermingscapaciteit te meten en aan te duiden.

Terug in de tijd

De PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream is een 100% parabeenvrije luxueuze, uitzonderlijk krachtige anti-aging bodycrème, die de huid als het ware van binnenuit opnieuw opbouwt, opvallend verstevigt, egaliseert, glad maakt en verzacht. Consequent gebruik vormt een superieure anti-aging behandeling voor het lichaam, die de verschijning van fijne lijntjes, rimpels, een verslapte huid, droge huiddelen én zonbeschadiging significant vermindert en daarmee de tand destijds optisch terugdraait!

Vernieuwd Idebenone Complex

De geavanceerde formule van PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream bevat het vernieuwde Idebenone Complex (voor een ultrakrachtige anti-aging werking) in combinatie met een hoog gehalte vitamine E, ceramiden en essentiële vetzuren. Het toegevoegde melkzuur (lactid acid) heeft een exfoliërende werking en maakt de lichaamshuid zichtbaar en voelbaar glad en optimaal ontvankelijk voor de overige werkzame bestanddelen.

Met Hexapeptide-10

De werkstof Hexapeptide-10 heeft zeer intensief herstructurerende en verstevigende eigenschappen en bevordert hiermee een stevige, jeugdige en veerkrachtige lichaamshuid. Kalmerende en hydraterende ingrediënten zoals dennenbast- extract, Urea, sheabutter en glycerine zorgen voor een soepele, ontspannen en intens comfortabel aanvoelende lichaamshuid! De formule vormt de perfecte zomerse én nazomerse anti-aging body treatment!

 

Verkoopprijs

  • PRIORI Idebenone Complex Age Defying Body Cream  € 125,00/ 180ml

 

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief