Een huid zo zacht als Kasjmier met de Cashmere verzorgingsproducten van Alcina

Geplaatst op: 19-10-2012

Een huid zo zacht als Kasjmier met de Cashmere verzorgingsproducten van Alcina

Je huid tijdens de wintermaanden extra verzorgen en beschermen is een must want door de temperatuursverschillen kun je sneller last hebben van een droge en geïrriteerde huid. En wat is dan het belangrijkste? Goed hydrateren zodat je huid zijdezacht en soepel aanvoelt en blijft.

De intensieve Cashmere verzorgingsproducten van Alcina verzorgen de huid intensief, maken de huid onmiddellijk weer zacht en soepel en beschermd haar tegen de invloeden van buitenaf.

Cashmere winterbadmelk

Heerlijk ontspannen en genieten van een lekker warm bad met Cashmere winterbadmelk van Alcina. ‘Baden in kasjmier' is pure luxe voor de huid in de winter. Deze badmelk ontspant de huid, helpt haar te regenereren en omhult de huid onmiddellijk met een rijke verzorging. De huid wordt zacht en soepel en biedt een heerlijk gevoel van wellness in je eigen bad!

Cashmere gezichtsmasker

Je gezichtshuid heeft tijdens de winter behoefte aan een extra portie luxe verzorging. Het Cashmere gezichtsmasker met hyaluronzuur hydrateert de huid en vult de fijne lijntjes en droogterimpeltjes op. Daarnaast laat dit gezichtsmasker een beschermlaagje achter die je huid beschermen tegen de temperaturen van buiten. Het resultaat is vrijwel direct voelbaar en zorgt voor een huid zo zacht als Kasjmier..

Cashmere lichaamsbalsem

Met de Cashmere lichaamsbalsem wordt je huid heerlijk zacht alsof ze bedekt is in een kasjmier-gewaad! Het kasjmier-extract in deze bodybalsem maakt de huid heerlijk zacht en voedt de huid intensief. De bodybalsem kun je voor het gehele lichaam gebruiken of alleen op delen die extra droog zijn. Het laat ruwe en droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Cashmere handbalsem

De rijke Cashmere handbalsem van Alcina is de perfecte verzorging voor droge, ruwe en geïrriteerde handen die tijdens de winter flink kunnen uitdrogen. Het exclusieve kasjmierextract en ureum verwennen de handen optimaal en biedt intensieve verzorging. De handbalsem wordt snel door de huid opgenomen en is ideaal om mee te nemen in je handtas. Tip: voor extra zachte handen kan de balsem ook als masker worden aangebracht.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Alcina Cashmere winterbadmelk  € 12,40/200 ml
  • Alcina Cashmere gezichtsmasker € 14,30/50 ml
  • Alcina Cashmere lichaamsbalsem  € 17,30/200 ml
  • Alcina Cashmere handbalsem  € 11,20/75 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief