Een gladde, strakke en cellulitevrije huid

Geplaatst op: 17-03-2011

Een gladde, strakke en cellulitevrije huid

Met de zomer, de luchtige mode en het bikiniseizoen in het vooruitzicht, neemt de wens voor een gladde, strakke en cellulitevrije huid sterk toe!

Aanpakken van storende rondingen en putjes in de huid

Een goede en vooral tijdige voorbereiding is dan onmisbaar! Voor een genadeloze, maar tevens natuurlijke aanpak van storende rondingen en putjes in de huid, biedt PRIORI binnen naar unieke ‘groene' CoffeeBerry lijn een doeltreffende oplossing. Het PRIORI Body Shaping Complex voorkomt de opslag van nieuw vet in de vetweefsels, breekt bestaande vetophopingen genadeloos af en zorgt voor een gladde en strakke lichaamshuid!

Met natuurlijke CoffeeBerry extract

De PRIORI CoffeeBerry -lijn combineert de oerkracht van een 100% natuurlijk ingrediënt met de meest geavanceerde technologie op het gebied van anti-aging. De lijn is gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry extract. CoffeeBerry is de meest krachtige natuurlijke anti-oxidant van welke geteste fruitsoorten, groenten of thee dan ook. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry-extract voor buitengewone anti-aging voordelen.

Met anti-aging voordelen

De anti-aging voordelen worden zichtbaar en voelbaar door een intensieve hydratatie en opheldering en versteviging van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. Het PRIORI CoffeeBerry extract is het enige klinisch geteste, medisch onderschreven, gemerkte én gepatenteerde extract van de hele koffiebes in de huidverbeterende regimes van dit moment!

Genadeloos in de strijd tegen cellulite

Het PRIORI CoffeeBerry Body Shaping Complex is een krachtig, plaatselijk afslankend cosmetisch body serum op basis van het CoffeeBerry extract. Dit is extract is de meest krachtige natuurlijke antioxidant om te strijden tegen vrije radicalen en veroorzakers van huidveroudering. Het Body Shaping Complex is een luchtige, niet vette formule voor het behandelen van cellulite en het verminderen van storende rondingen.

Vermindert de opname en opstapeling van vet in het vetweefsel

PRIORI CoffeeBerry Body Shaping Complex vermindert de opname alsmede de opstapeling van vet in het vetweefsel. Tevens vermindert het de hoeveelheid vloeistof tussen de cellen (drainage-effect) en versnelt het de ‘Cyclisch Adenosine Mono Phosphate' oftewel: CAMP. Dit laatste is een molecuul dat de cellen het signaal geeft om vet af te breken. Door deze werkingsmechanismen vermindert het de hoeveelheid vet in het vetweefsel. De lichaamscontouren worden zichtbaar en voelbaar verbeterd en de huid wordt opvallend zachter en gladder.

Cafeïne als plaatselijk afslankende en silhouetverbeterende werkstof

De formule van het PRIORI CoffeeBerry Body Shaping Complex bevat cafeïne als plaatselijk afslankende en silhouetverbeterende werkstof. Een geavanceerd algenextract en pullulan (= een polysaccharide) hebben krachtige huidverstevigende en hydraterende eigenschappen. Naast het hoge gehalte aan natuurlijk CoffeeBerry extract als krachtige antioxidant, zijn tevens druivenpit olie, extract van blauwe bosbessen (bilberry extract) en de vitamines C en E toegevoegd, vanwege hun intensieve antioxidant- eigenschappen.

Natuurlijk effectief voor een gestroomlijnd lichaam

Als gladmakende werkstoffen voor een zijdezachte huid, bevat de formule linoleenzuur, squalane, glycerine, bijenwas en zonnebloemolie. De toegevoegde werkstof Centella Asiatica (Gotu Kola-extract) gaat ontstekingen tegen (vermindert dus ook cellulitis) en de toegevoegde 15 % melkzuur (Lactid Acid) zorgt ervoor, dat de huid goed glad en ontvankelijk wordt voor een optimale opname van de vetafbrekende en silhouetverbeterende werkstoffen.

Tip: gebruik PRIORI CoffeeBerry Body Emulsion voor een stevige lichaamshuid!

De PRIORI CoffeeBerry Body Emulsion is een ideaal product om te combineren met het PRIORI CoffeeBerry Body Shaping Complex. Deze rijke bodylotion is een huidverstrakkende en intensief verstevigende body emulsie op basis van o.a. een hoog gehalte aan CoffeeBerry extract en intensief huidverstevigende algen. De formule is ideaal voor de rijpere, door de zon beschadigde en droge huid. Het kalmeert, hydrateert, corrigeert,beschermt en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering. Dagelijks gebruik zorgt ervoor dat de huid zachter, gladder, soepeler, voelbaar en vooral zichtbaar steviger wordt!

 

Verkoopprijzen

  • PRIORI CoffeeBerry Body Shaping Complex  € 75,00/180 ml
  • PRIORI CoffeeBerry Body Emulsion  € 72,00/180 ml

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief