Een gezonde blaas met PoolPlus Cranberry Capsules

Geplaatst op: 04-03-2011

Een gezonde blaas met PoolPlus Cranberry Capsules

Voorkomen is beter dan genezen: een gezonde blaas met PoolPlus Cranberry Capsules.

De beste ingrediënten 

Deze capsules bevatten de beste ingrediënten uit de meest krachtige delen van de Cranberry oftewel Veenbes, te weten de schil. Want juist dáár zitten de stoffen die werkzame bestanddelen bevatten die de blaas die kracht geven om ongemakken te voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus deze capsules kunnen zowel preventief als hulp bij een curatieve behandeling worden gebruikt.

Effectieve antioxidanten

Cranberries, vooral de schil, bevatten niet alleen alle essentiële aminozuren, maar zijn ook een bron van effectieve antioxidanten die twee keer zo krachtig zijn als vitamine C en acht keer zo krachtig als vitamine E! Het belangrijkste is dat cranberries ervoor zorgen dat de blaaswand zich wapent tegen bacteriën zoals de E.Coli. De E. coli- bacterie heeft haarachtige uitsteeksels die deze bacterie in staat stellen om zich vast te houden aan de blaaswand, alwaar de bacterie zich kan vermenigvuldigen.

Met "anti-kleef factor"

Cranberries beschikken over een "anti-kleef factor", waardoor de E. coli- bacterie zich niet meer kan vermenigvuldigen. Hierdoor wordt de blaas beschermd de weerstand ervan verhoogd! PoolPlus Cranberry Capsules zijn geschikt voor gebruik door zowel vrouwen als mannen voor het behoud van een gezonde blaas!

 

Verkoopprijs

  • PoolPlus Cranberry € 19,95/60 capsules

 

PoolPlus Cranberry is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer informatie: www.trophax.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief