EcoSojawas Geurkaars met tintelfrisse geurbeleving

Geplaatst op: 15-12-2011

EcoSojawas Geurkaars met tintelfrisse geurbeleving

De nieuwe EcoSojawas Geurkaars ‘Orange Happiness' is op basis van de geur van vers geperste sinaasappelen, sprankelende mandarijn en een vleugje bergamot en is een echte ‘blijheidsbooster'!

100% zuivere, biologische afbreekbare EcoSojawas

De 'Joyful Emotions'- EcoSojawas Geurkaars ‘Orange Happiness' van Oscar & Babette zorgt voor directe zonneschijn op je humeur tijdens de donkere dagen van de winter en laat je alvast intens verlangen naar de nieuwe lente van 2012, dankzij de tintelfrisse en intens vrolijke geurbeleving! Ze zijn gemaakt van 100% zuivere, biologische afbreekbare EcoSojawas en pure (onversneden) parfumoliën. Stuk voor stuk zorgen dit soort geuren voor een gelukkig, plezierig en onbezorgd gevoel.

Onversneden, zuivere parfumoliën 

In tegenstelling tot veel andere geurkaarsen worden voor alle Oscar & Babette 'Joyful Emotions' EcoSojawas Geurkaarsen uitsluitend onversneden en daarmee heel pure en zuivere parfumoliën gebruikt van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze zijn toegevoegd in een basis van 100% biologische, pure EcoSojawas als drager. Dankzij deze 100% biologische sojawas wordt het smeltpunt aanzienlijk lager en brandt deze met een relatief lagere temperatuur. Hierdoor wordt de geurcompositie veel gelijkmatiger en vooral rustiger verspreid, zodat de geurkaarsen niet gaan overheersen.

Milieuvriendelijk verwencadeautje

Het speels vormgegeven en compacte kaarsblikje heeft drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes. Dit zorgt voor een heel bijzonder kaarslicht- effect. EcoSojawas is milieuvriendelijk, geeft bij verbranding geen schadelijke stoffen af aan de omgevingslucht en geeft tot maar liefst 90% minder roetvorming dan kaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen. Deze geurkaars is een regelrecht humeurverbeterend verwencadeautje voor jezelf of een ander. De kaars zorgt gedurende ca. 15 uur voor sfeervol licht en een intens frisse, verkwikkende en opwekkende geurbeleving!

 

Consumentenadviesprijs

  • Oscar & Babette ‘Orange Happiness' EcoSojawas Geurkaars  € 9,95/blikje 110 gram

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief