Echinaforce Hot Drink, de natuurlijke weerstandsverhoger

Geplaatst op: 21-12-2011

Echinaforce Hot Drink, de natuurlijke weerstandsverhoger

Tijdens deze koude maanden zijn er wel eens dagen dat je je niet lekker voelt of een beetje rillerig bent. Echinaforce Hot Drink is een 100% natuurlijke verwarmende drank voor extra weerstand.

Stimuleert immuunsysteem

Echinaforce Hot Drink is een 100% natuurlijke lekkere, verwarmende drank die het immuunsysteem van het lichaam krachtig stimuleert, het herstel na ziekte versnelt en tegelijkertijd de weerstand verhoogt. Je kunt het gebruiken om aan te sterken als je je niet lekker of slap voelt of gewoon voor elke dag, omdat het lekker is en iets goeds voor je doet.

Hoge dosering Echinaforce en vlierbes

Echinaforce Hot Drink bevat namelijk een hoge dosering Echinaforce en vlierbes. Ook vlierbes wordt al jaren gebruikt ter verhoging van de weerstand. Het bevat een hoog gehalte aan polyfenolen, natuurlijke antioxidanten die helpen bij het beschermen van gezonde lichaamscellen. Ruim een kwart van alle Nederlanders vertrouwt voor extra weerstand en een sneller herstel na ziekte op A.Vogel Echinaforce.

Verlicht symptomen

Echinaforce Hot Drink is een siroop waar je water aan toevoegt. Voor het onderhouden van de weerstand is het advies één kopje per dag, voor extra weerstand mag dit oplopen naar een dagdosering van twee tot vijf koppen. Echinaforce Hot Drink verlicht de symptomen, het is verwarmend en verzorgend, werkt preventief en versnelt het herstel na ziekte. Het bevat geen paracetamol en is ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (bij kinderen van 4-12 jaar de dosering halveren).

 

Consumentenadviesprijs

  • A.Vogel Echinaforce Hot Drink  € 9,95/100 ml-20 doseringen

 

 

A.Vogel Echinaforce Hot Drink is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief