Earth·line Natuurcosmetica nu ook verkrijgbaar bij DA

Geplaatst op: 28-04-2014

Earth·line Natuurcosmetica nu ook verkrijgbaar bij DA

DA heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met de gecertificeerde 100% natuurzuivere huidverzorgingsproducten van Earth.Line.

Planten- en kruidenextracten

Earth.Line Skin en Body Care producten combineren de zuiverste planten- en kruidenextracten uit de natuur in een basis van vitamine E om een natuurlijke mooie en gezonde huid te ondersteunen. Het assortiment heeft verzorgingsproducten voor de jonge tot oudere huid en voor mannen en vrouwen. 

BDIH- en ICADA keurmerk

Alle producten van Earth.Line onderscheiden zich door het BDIH- en ICADA keurmerk voor natuurcosmetica en worden gecontroleerd door ECO-control. Deze keurmerken garanderen gezonde en 100% natuurlijke ingrediënten, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderderen van eerlijke handel.

Alle Earth.Line producten bevatten geen paraffine, parabenen, synthetische stoffen of parfums en zijn geschikt voor veganisten.

Actie: 25% introductiekorting bij DA

Maak nu voordelig kennis met deze productlijn van Earth.Line. Vanaf maandag 5 mei tot en met zondag 11 mei 2014 ontvangt u 25% korting op de Earth.Line dag & nachtcrèmes. Een leuke tip voor Moederdag!

 

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief