e-beat e-learning volledig ESF - proof

Geplaatst op: 12-09-2011

e-beat e-learning volledig ESF - proof

Zelf bepalen wanneer je gaat studeren? Dat kan met e-beat e-learning. De opleidingen Medewerker Drogisterij, Assistent Drogist en Drogist worden volledig online georganiseerd.

Studietijd zelf indelen

De methode van e-beat zorgt dat ondernemers veel kunnen besparen. Online studeren betekent een besparing op reis- en verblijfkosten. Deelnemers aan de opleidingen kunnen zelf hun studietijd indelen. Een studiewijzer helpt ze bij het maken van een planning. Tijdens de opleiding kan altijd een vakdocent geraadpleegd worden.

Subsidie voor opleidingen

De aanpak van e-beat is volledig ESF proof. Binnen 5 minuten kan een ondernemer 40% subsidie aanvragen. Op zowel de e-learning opleidingen van e-beat als de examens (assistent) drogist op Drogisterijcollege wordt subsidie gegeven. Door de vereenvoudiging is het ontvangen van subsidie voor meer ondernemers makkelijker geworden.

89% slaagt eerste keer

De resultaten van de e-learning opleidingen e-beat zijn veelzeggend. Maar liefst 89% van de deelnemers slaagt de eerste keer voor het examen. Voor de tweede poging slaagt 5% en 4% slaagt in drie keer. Kandidaten mogen 3 examenpogingen doen, zonder bijkomende kosten. Deelnemers worden tijdens de studie begeleid en zo nodig gestimuleerd om door te gaan. Dat versterkt de samenwerking.

Nascholing over UAD geneesmiddelen

Recent is de nieuwe nascholing over UAD geneesmiddelen geactiveerd. In deze nascholing worden alle nieuwe UAD geneesmiddelen behandeld. Maar ook de middelen die een andere afleverstatus hebben gekregen, worden aangegeven. De nascholing is op dezelfde wijze opgebouwd als de opleidingen. Dit is eigenlijk een must voor iedere gediplomeerde. Op alle fronten streeft e-beat e-learning naar het beheersen van de kosten voor de ondernemers. Zo blijft er in deze moeilijke tijden ruimte om verder te innoveren.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op onze website: www.eb-d.nl (e-beat drogist)

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief