Dulcofibre, voor een regelmatige stoelgang

Geplaatst op: 15-04-2011

Dulcofibre, voor een regelmatige stoelgang

Dulcofibre helpt bij een dagelijkse verzorging van de spijsvertering en is een 100% natuurlijke oplosbare voedingsvezel. 

100% natuurlijk oplosbaar voedingsvezel

Dulcofibre is een 100% natuurlijk oplosbaar voedingsvezel, welke dagelijks gebruikt kan worden om de gezonde spijsvertering en goede darmbalans te ondersteunen. Elke dag Dulcofibre betekent een milde en natuurlijke verzorging voor de spijsvertering. 

Glucomannan

Dulcofibre bevat Glucomannan, dat wordt onttrokken van de knollen van de Aziatische plant Amorphophallus konjac. Glucomannan is een oplosbare vezel, die meer water opneemt dan andere, traditionelere voedingsvezels. Door water op te nemen, ondersteunt Glucomannan het functioneren van darmen. Het vormt een natuurlijke gel die de ontlasting zachter maakt, en passage door de darm vergemakkelijkt. Ook heeft het een gunstige invloed op de cholesterolspiegel in het bloed.

Prebiotische invloed

Daarnaast heeft Glucomannan een masserende invloed op de darmwand. Hierdoor wordt de natuurlijke darmbeweging gestimuleerd. De prebiotische invloed van Glucomannan bevordert een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen. Dit heeft een gunstige invloed op de spijsvertering en de darmbalans, en is goed voor een regelmatige stoelgang.

Dagelijkse verzorging

Voor een dagelijkse verzorging van je spijsvertering, kan het innemen van twee keer per dag een zakje Dulcofibre, opgelost in een groot glas water, voor de maaltijd worden aanbevolen. Een zakje Dulcofibre bevat bevat 2,2 g vezels, 13,5 kcal en heeft een aangename mandarijnsmaak.

 

Dosering en gebruiksaanwijziging

  • Dulcofibre is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
  • Het is glutenvrij en suikervrij dus ook geschikt voor diabetici.
  • Voeg de inhoud van een zakje Dulcofibre toe aan een glas water (minstens 250 ml), roer het goed door en drink het direct op. Mengen met koolzuurhoudend water wordt afgeraden.
  • Dit product kan effect hebben op de opname van geneesmiddelen. 
  • Het is raadzaam om Dulcofibre ten minste 2 uur voor of na inname van geneesmiddelen te gebruiken.

 

Consumentenadviesprijs

  • Dulcofibre  € 9,95/20 sachets

 

 

Dulcofibre is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 


 

 


Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief