DrogiWeb feliciteert prijswinnares van online Herôme cursus

Geplaatst op: 23-08-2013

DrogiWeb feliciteert prijswinnares van online Herôme cursus

DrogiWeb is een website speciaal voor drogisterijmedewerkers waar je online cursussen kunt volgen over producten die in de drogisterij worden verkocht. Deze cursussen zijn gratis en zonder verplichtingen!

Wekelijks start er een nieuwe cursus bij DrogiWeb over een artikel of een merk. Na de cursus volgt een korte toets. Zodra je bent geslaagd voor de toets, ontvang je een certificaat en Sterren, hiermee kun je sparen voor leuke artikelen en uitjes uit de webshop.

VIP arrangement Armin van Buuren

Afgelopen weken was de speciale Herôme hand- en nagelverzorgingscursus online beschikbaar op DrogiWeb. In deze gratis online training konden drogisterijmedewerkers meer te weten komen over de Herôme producten en het geven van een persoonlijk hand- en nageladvies. Naast het certificaat en de Sterren maakten de cursisten ook kans op een compleet VIP arrangement voor de show "Intense" van Armin van Buuren op 15 november a.s. in Ziggo Dome in Amsterdam.

De winnares

Uit de vele DrogiWeb cursisten is Coby als gelukkige winnares uit de bus gekomen. Zij is werkzaam bij Etos Amsterdam en kreeg daar de prijs uitgereikt door Dieter Jansen, International Sales Director van Herôme Holding B.V.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief