DrogiWeb bestaat 4 jaar en dat vieren ze!

Geplaatst op: 04-04-2011

DrogiWeb bestaat 4 jaar en dat vieren ze!

Afgelopen vrijdag 1 april bestond DrogiWeb 4 jaar en dat willen ze vieren met leuke acties!

Sparen voor leuke cadeaus en belevenissen!

Al 4 jaar kunnen drogisterij medewerkers, Sterren van de Winkelvloer, gratis en geheel vrijblijvend via DrogiWeb diverse cursussen volgen over producten die zij verkopen in de winkel. Na het behalen van een producttraining ontvangen zij een certificaat en verdienen ze Sterren waarmee ze kunnen sparen voor de leukste cadeaus en belevenissen!

Het hele lustrumjaar leuke acties

Om deze feestelijke gelegenheid te vieren, kunnen de Sterren van de Winkelvloer het hele lustrumjaar meedoen aan leuke acties tot aan het lustrumfeest op 1 april 2012. In januari is via Marketing Results aan alle drogisterijen een DrogiWeb Sterrenfeest Jaarkalender gezonden. Op deze kalender zijn speciale Sterrenfeestdagen aangegeven. Lees alles over deze speciale dagen op de Sterrenfeestpagina.

Mysterie Sterren...

Op 1 april, de verjaardag van DrogiWeb, werd gestart met trakteren op taart via de cursus Thuis, Binnen, Buiten, en werden er die dag extra Sterren weggegeven.Verder mochten 4 enquête prijsvraag winnaars met 4 personen naar de Sterren van de Zee in het Dolfinarium te Harderwijk! Ook worden er nog Mysterie Sterren weggegeven. Gaandeweg het jaar zullen er meer acties worden aangegeven die ingevuld kunnen worden. Houd de website dus goed in de gaten want dit wil je zeker niet missen!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief