Drogistenunie biedt online nascholing voor Drogist en Assistent-Drogist

Geplaatst op: 31-05-2013

Drogistenunie biedt online nascholing voor Drogist en Assistent-Drogist

Drogistenunie biedt naast verschillende opleidingsmogelijkheden nu ook vanaf juni volledige nascholing voor Drogist en Assistent-Drogist met minimale tijdbelasting tegen het scherpste tarief in de markt. De tarieven zijn voor de nascholing van Drogist € 300,- en voor Assistent Drogist € 180,- exclusief btw.

Om 5 jaar nascholing

De nascholing via Drogistenunie biedt Drogisten en Assistent Drogisten de mogelijkheid online het vereiste aantal accreditatiepunten te behalen. De volledige nascholing is geaccrediteerd door het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD). Na het behalen van het diploma wordt een Drogist geadviseerd elke vijf jaar nascholing te volgen. Dit geldt ook voor Assistent Drogisten.

Waarborgcertificaat

Nascholing is een voorwaarde voor het voeren van het waarborgcertificaat waarmee een drogisterij zich kan profileren als de specialist op het gebied van zelfzorg. De opleiding voor de Drogist en Assistent-Drogist is wettelijk gebaseerd op de 6 volgende zelfzorgstandaarden: zenuwstelsel, ademhaling, spijsvertering, huid, psychische klachten en speciale aandoeningen. Om de vakkennis up-to-date te houden wordt geadviseerd iedere 5 jaar de nascholingscursussen te volgen ten behoeve van de volledige accreditatie.


Meer informatie

Van vakinhoudelijk tot bedrijfsmatig, van persoonlijke ontwikkeling tot teamcoaching, de opleidingen van Drogistenunie geven antwoord op bijna iedere opleidingsvraag. Bezoek voor een actueel overzicht van alle opleidingsmogelijkheden en actuele prijzen de website www.drogistenunie-opleidingen.nl of neem contact op via telefoonnummer 035- 621 95 23.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief