Droge, vale en verdikte huid bij acné of na teveel zon? hannah Active Lotion

Geplaatst op: 07-09-2010

Droge, vale en verdikte huid bij acné of na teveel zon?  hannah Active Lotion

Na de zomermaanden is de huid vaak droog en verdikt, waardoor werkzame stoffen uit huidverbeterende producten minder goed of zelfs slecht door de huid worden opgenomen. Ook een huid met acne of een verouderende huid is vaak erg vochtarm en houdt daardoor verhoornde (dode) huidcellen hardnekkig vast.

Opvallend zacht, zuiver en glad

hannah Active Lotion is een intensief reinigende, peelende en doorbloedingsbevorderende gezichtslotion, die ervoor zorgt dat de huid opnieuw opvallend zacht, zuiver, glad en optimaal ontvankelijk wordt voor de huidverbeterende producten die aansluitend worden aangebracht!

Exfoliëren, een must voor een het creëren van een gezonde, ontvankelijke en mooie huid

Een zorgvuldige en regelmatige exfoliatie (peeling) van de huid is een essentiële stap in het ‘hannah systeem voor huidverbetering'. Deze stap is noodzakelijk om de huid optimaal voor te bereiden op wat in de volgende stappen van dit unieke systeem gaat komen. Met hannah Active Lotion wordt de huid perfect gereinigd, geactiveerd qua doorbloeding en ontdaan van verhoornde huidcellen.

Krachtige stimulatie voor opvallend huidherstel

Met hannah Active Lotion wordt de doorbloeding in de huid krachtig gestimuleerd, waardoor het huidherstel (o.a. na de zomermaanden, bij een verouderende huid en bij acne) bevorderd wordt. Deze geavanceerde gezichtslotion bevat hiervoor salicylzuur (werkt verwekend op de verhoornde huidlaag), glycolzuur (pH-waarde herstellend, porieverfijnend en peelend), kamfer (desinfecterend en zuiverend) en menthol (verkoelend en verkwikkend). Deze zorgvuldig uitgekiende combinatie zorgt, naast een verhoogde huiddoorbloeding, tevens voor het intensief reinigen, desinfecteren en peelen van de huid.

De formule kan onder meer worden gebruikt bij de verzorging van acne, een vette T-zone, grove of vergrootte poriën, een sterk verdikte hoornlaag en/of een verouderde huid.

Direct zichtbaar effect!

Na het reinigen van de huid met hannah Cleansing Milk, worden de probleemgebieden (zoals een droge, verdikte, verouderde, vale of onzuivere huid met acne) stevig met een watje met daarop hannah Active Lotion behandeld. Het effect is direct zichtbaar! Het watje zal hierdoor namelijk qua kleur veranderen (donkerder worden), hetgeen betekent dat de hannah Active Lotion op een effectieve wijze de verhoornde, dode huidcellen en onzuiverheden exfolieert. Neem steeds een nieuw watje met daarop hannah Active Lotion net zolang, totdat het watje schoon blijft.

LET OP! hannah Active Lotion heeft een zeer intensieve werking

Vrijwel direct merkbaar!

De intensief doorbloedingsbevorderende effecten van hannah Active Lotion zijn vrijwel direct merkbaar. De lotion geeft een prikkeling in de huid en stimuleert de huiddoorbloeding krachtig, waardoor de huid tijdelijk rood kan worden. Dit is een teken dat het product zijn effectieve cosmetische werking voldoet. Een dergelijke reactie is dus van tijdelijke aard en moet niet verward worden met overgevoeligheid voor hannah Active Lotion. Het optreden en de intensiteit van een dergelijke reactie is afhankelijk van individuele gevoeligheid en deze reactie verdwijnt doorgaans binnen een half uur.

Contact met de ogen vermijden

In verband met de intensieve werking van het product, is het belangrijke advies om direct contact te vermijden met de ogen. Door de behandeling met hannah Active Lotion kan de huid gaan schilferen. Dit geeft aan dat de huid effectief verdund wordt en dat de lotion optimaal datgene doet waarvoor deze is ontwikkeld. De huid daarna goed voeden is daarom van essentieel belang. De lijn met hannah-producten biedt ook hiervoor diverse individueel geschikte, effectieve huidverbeterende formules!

Verkoopprijzen

hannah Active Lotion € 20,00/ 50 ml en € 34,00/125 ml-> (NIEUW!)

 

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief