Droge, rode of vermoeide ogen? A.Vogel Oogdruppels

Geplaatst op: 02-09-2010

Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeide, droge branderige ogen. Door langdurig computergebruik, tv kijken, slechte verlichting, airconditioning, verwarming, ouderdom of het dragen van contactlenzen bijvoorbeeld.

Ook geschikt voor dragers van harde of zachte contactlenzen

Droge, rode of vermoeide ogen A.Vogel OogdruppelsDe nieuwe A.Vogel Oogdruppels geven snelle en langdurige bevochtiging en verfrissing van uw ogen dankzij een uniek, plantaardig ingrediënt. Met één druppel frist u uw ogen op en helpt u uzelf bij het behoud van voldoende traanvocht in uw ogen. U kunt naar behoefte druppelen wat zorgt voor een frisse blik, de hele dag door. Het handige druppel-voor-druppel doseersysteem zorgt er bovendien voor dat er steeds precies één druppel in het oog valt. A.Vogel Oogdruppels zijn ook geschikt voor dragers van harde of zachte contactlenzen.

Geen conserveringsmiddelen

De oogdruppels bevatten geen conserveringsmiddelen. Dat is mogelijk doordat de flacon zelfsteriliserend en luchtdicht is. Het voordeel van het ontbreken van conserveringsmiddelen is dat de druppels goed verdragen worden, ook bij langdurig gebruik. En ook de contactlenzen varen hier wel bij. A.Vogel Oogdruppels bevatten twee 100% natuurlijke ingrediënten die de ogen snel en langdurig bevochtigen en verfrissen.

Ze zijn uitermate geschikt voor mensen die veel te maken hebben met droge, rode of vermoeide ogen.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

  • Snelle en langdurige bevochtiging en verfrissing bij droge ogen
  • Helpt bij het behoud van voldoende traanvocht in het oog
  • De oogdruppels hebben een handig druppel-voor-druppel doseersysteem
  • Ook voor dragers van contactlenzen
  • Langdurig te gebruiken

 

A.Vogel Oogdruppels is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief