NIEUW! Paula's Choice Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20!

Geplaatst op: 18-11-2010

NIEUW!  Paula's Choice Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20!

Met de overgang naar het winterseizoen is het aan te raden om te kiezen voor meer rijke en intensievere producten die de huid optimaal hydrateren, regenereren en goed beschermen.

NIEUW: Paula's Choice Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20

Het nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20 van Paula's Choice is speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge huid. Deze lichte crème heeft een satijnzachte, mousseachtige textuur, die de huid direct ongekend zacht laat aanvoelen en die de natuurlijke vochtbalans optimaal herstelt. De crème voelt niet vet aan en vormt daarmee een ideale make-upbasis.

Effectieve antioxidanten

De formule bevat een rijke mix aan effectieve antioxidanten zoals de vitamines A, C en E en het extract van groene fijnspar. Deze ingrediënten beschermen de huid en helpen een vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De toevoeging van gestabiliseerde avobenzone zorgt voor een betrouwbare UVA anti-rimpel bescherming (op basis van een zonnefilter met SPF 20) zodat de huid goed beschermd is tegen de verraderlijke herfst- en winterzon.

Moisture Boost One Step Face Cleanser

De lijn van Paula's Choice biedt met de Moisture Boost One Step Face Cleanser en de Moisture Boost Hydrating Toner twee producten voor de normale tot droge huid die perfect aansluiten op het nieuwe Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20 van Paula's Choice. De Moisture Boost One Step Face Cleanser is een licht schuimende reinigingslotion die je eenvoudig kunt afspoelen met water. Deze verwijdert moeiteloos alle sporen van make-up en onzuiverheden.

Moisture Boost Hydrating Toner

De Moisture Boost Hydrating Toner is een licht hydraterende tonic die zeer rijk is aan antioxidanten en huidverwante werkstoffen. De formule normaliseert en optimaliseert de huidfuncties en laat de huid comfortabel, fris en zacht aanvoelen met zichtbaar verfijnde poriën. Beide producten zijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen en vormen een ideale combinatieverzorging voor de normale tot droge huid.

 

Verkoopprijzen

  • Paula's Choice Moisture Boost Daily Restoring Complex met SPF 20 € 21,95/60 ml NIEUW!
  • Paula's Choice Moisture Boost One Step Face Cleanser € 16,95/237 ml, € 22,95/473 ml
  • Paula's Choice Moisture Boost Hydrating Toner € 16,95/177 ml


De producten van Paula's Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief