Droge huid, roodheid, jeuk of irritaties door teveel zon?

Geplaatst op: 23-04-2010

Droge huid, roodheid, jeuk of irritaties door teveel zon?

Meer dan 3 miljoen Nederlanders hebben aanleg voor een droge huid! Dit huidtype heeft het in de zomermaanden vaak extra zwaar te verduren. Tijdens de zomervakantie, bijvoorbeeld door de inwerking van UV- straling, zeewater en wind aan het strand, wordt de huid vaak extra droog en gevoelig of kan verbranden.

Zorgeloos zomeren met Decubal Gezichtscrème en Decubal Kalmerende Gel!

Maar ook muggen- of kwallenbeten kunnen zorgen voor roodheid, jeuk en irritatie van de huid. Decubal Gezichtscrème en Decubal Kalmerende Gel voeden, hydrateren, herstellen en kalmeren de droge, gevoelige en geïrriteerde huid. Met deze twee producten, die niet mogen ontbreken op de komende vakantiechecklist, wordt het zorgeloos zomeren!

Huidverzorgingsproducten zonder parfum

Decubal is marktleider in Scandinavië en expert op het gebied van gespecialiseerde verzorgingsproducten voor de droge huid. Decubal gebruikt alleen ingrediënten die geen irriterende werking hebben. Omdat ze worden gebruikt bij een droge en gevoelige huid zijn alle producten uitvoerig getest in het universitair ziekenhuis van Odense in Denemarken. De huidverzorgingsproducten van Decubal zijn parfumvrij en zodanig mild van samenstelling, dat iedereen ze kan gebruiken, zelfs baby's!

Huideigen lipiden, onmisbaar voor een gezonde en mooie huid, zeker tijdens de zomermaanden!

Tijdens de zomermaanden heeft de droge huid het vaak extra zwaar te verduren door de inwerking van zon, zee, zwembadwater en de wind op het water tijdens bijvoorbeeld een boottochtje. Een huid die gezond is, bevat voldoende vocht en is goed in staat om zelf lipiden (huideigen oliën) aan te maken om soepel en elastisch te blijven. Een goede lipidenbalans is dus onmisbaar, met name voor de huid van de handen en het lichaam. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft een droge huid in plaats van vocht juist de meeste behoefte aan voldoende lipiden. Decubal is de enige gespecialiseerde productlijn voor de droge huid die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. De Decubal- producten werken samen met de huid en helpen haar effectief op een natuurlijke wijze. De producten vullen het tekort aan lipiden direct aan en stimuleren de huid tevens om zelf weer lipiden aan te maken. Dit maakt Decubal tot de ideale productlijn voor de verzorging van top tot teen tijdens de zomermaanden en natuurlijk het gehele jaar door!

Voeding en een vochtoase voor de huid met Decubal Gezichtscrème! (€ 12,50/ 75ml)

Decubal Gezichtscreme is een intensief verzorgende, voedende en hydraterende crème voor de dagelijkse verzorging en bescherming van de droge en gevoelige huid. De formule bevat een hoog gehalte aan natuurlijke lipiden (18%). De toegevoegde vitamine E en natuurlijke oliën zorgen ervoor dat huidveroudering wordt vertraagd en dat de huid de gehele dag soepel, glad en comfortabel aanvoelt. De parfumvrije samenstelling maakt deze verzorgende gezichtscrème geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

Verkoeling, verzachting en kalmering met Decubal Kalmerende GelVerkoeling, verzachting en kalmering met Decubal Kalmerende Gel (€ 7,99/100ml)

Niets kan je vakantiepret zo bederven, als een door de zon verbrandde en geïrriteerde huid, roodheid of jeuk door bijvoorbeeld muggen- of kwallenbeten! Waar de huid op zo'n moment het meest behoefte aan heeft, is directe verkoeling, kalmering en verzachting. Decubal Kalmerende Gel is een direct verkoelende, verzachtende en kalmerende gelformule op basis van glycerine voor een intensieve hydratatie. De toegevoegde panthenol ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Decubal Kalmerende Gel staat voor pure hydratatie in een tube en is een ware weldaad voor de huid van zowel het gezicht als lichaam die teveel zon heeft gehad. De gel kan tevens perfect worden ingezet als after shave gel, bij de behandeling van kleine sneetjes in de huid, bij jeuk of als extra hydratatie voor zeer droge en gevoelige huiddelen.

DECUBAL ZOMERTIP

De gezichtshuid kan tijdens de zomermaanden extra droog zijn door de inwerking van de zon. Op een droge huid komt de nieuwe zomermake-up niet optimaal tot zijn recht.
Door vóór het aanbrengen van de Decubal Gezichtscrème een laagje Decubal Kalmerende Gel aan te brengen, zorg je voor een extra hydraterende make-upbasis!

Decubal is:

  • ontwikkeld door experts voor de droge huid
  • volledig vrij van parabenen en parfum
  • zeer mild voor zelfs de meest gevoelige huid 
  • geschikt voor het hele gezin
  • aanbevolen door dermatologen en huidspecialisten
  • prettig in gebruik en trekt snel in de huid
  • intensief hydraterend, voedend en verzachtend voor de huid
  • bewezen effectief middels klinische studies!

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief