Droge hoofdhuid is verleden tijd dankzij Decubal Milde Shampoo & Decubal Hoofdhuid Kuur

Geplaatst op: 31-01-2011

Droge hoofdhuid is verleden tijd dankzij Decubal Milde Shampoo & Decubal Hoofdhuid Kuur

Veel mensen zijn gewend om elke dag hun haar te wassen. Dit geeft een lekker fris en vooral verzorgd gevoel.

Te sterk ontvettende of schuimende haarproducten

Dagelijks het haar wassen kan het haar en de hoofdhuid uitdrogen. Vooral als hierbij te sterk ontvettende of schuimende haarproducten worden gebruikt. Een zeer milde verzorging met gespecialiseerde producten voor een droge hoofdhuid zoals Decubal Milde Shampoo en Decubal Hoofdhuid Kuur zorgt ervoor, dat het haar in alle zachtheid wordt gereinigd, verzorgd en de droge, gevoelige hoofdhuid effectief wordt gekalmeerd én hersteld!

Onplezierig gevoel, jeuk of witte schilfertjes

Maar liefst 1 op de 3 mensen (vooral vrouwen) heeft last van een droge en daardoor geïrriteerde, gevoelige hoofdhuid. Dit kan zorgen voor een onplezierig gevoel, jeuk of witte schilfertjes in het haar. Het wassen van het haar kan de hoofdhuid nog gevoeliger maken en vraagt daarom om zeer milde en intensief verzorgende formulering.

Huideigen lipiden en natuurlijke oliën

Decubal is een speciale productlijn voor de droge huid, die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. De Decubal- producten helpen stuk voor stuk om dit tekort aan te vullen en zorgen er tegelijkertijd voor, dat de huid zelf weer lipiden aanmaakt. Speciaal voor de droge- en gevoelige hoofdhuid biedt Decubal twee effectieve producten die het haar én de hoofdhuid weer in een optimale, gezonde conditie brengen én behouden!

Decubal Milde Shampoo, voor zacht, soepel vallend en perfect schoon haar

Decubal Milde Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en bevat vitamine E, panthenol en intensief verzorgend en voedend tarwe-extract om het droge haar en de droge hoofdhuid optimaal te helpen herstellen. De rijke mix van natuurlijke oliën zorgt voor fluweelzacht en mooi glanzend haar dat gemakkelijk en soepel in model te brengen is, zonder dat men een aanvullende conditioner hoeft te gebruiken.

Decubal Hoofdhuid Kuur voor een gezonde en weerbare hoofdhuid, zónder jeuk!

Niets is zo hinderlijk en kan je dag verstoren als een geïrriteerde- en droge hoofdhuid met jeuk, schilfers en roodheid. Helaas komt dit veelvuldig voor. De oorzaken kunnen variëren van bijvoorbeeld eczeem, psoriasis, het gebruik van medicinale of anti-roos shampoos of een natuurlijke aanleg. Speciaal hiervoor is Decubal Hoofdhuid Kuur ontwikkeld. Deze unieke kalmerende en verzachtende kuurbehandeling helpt effectief bij een droge, jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. De milde en intensieve herstelverzorging op basis van niacinamide (= vitamine B3), panthenol en tarwe-extract bevat tevens menthol voor een goede doorbloeding en zorgt voor een intens verfriste en comfortabel aanvoelende hoofdhuid.

Vitamine B3, de effectieve ‘bodyguard' voor een gezonde hoofdhuid!

De toevoeging van de werkstof niacinamide (= vitamine B3) aan Decubal Hoofdhuid Kuur zorgt ervoor, dat deze unieke kuurbehandeling de natuurlijke huidbarrière van de droge hoofdhuid op een effectieve wijze versterkt, als een soort natuurlijke ‘bodyguard'. Niacinamide maakt de hoofdhuid sterk, weerbaar, gaat irritaties tegen en vermindert jeuk als gevolg van irritaties en droogte. Hierdoor voelt de hoofdhuid comfortabel aan en is optimaal bestand tegen externe invloeden, zoals het dagelijks wassen, kammen en/of stylen van het haar.

Decubal is...

  • ontwikkeld door experts voor de droge huid
  • 100% vrij van parabenen en parfum
  • geschikt voor het hele gezin
  • zo mild dat iedereen het kan gebruiken, zelfs baby's!

 

Consumentenadviesprijzen

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief