Droge hoofdhuid? Decubal Milde Shampoo en Decubal Hoofdhuid Kuur!

Geplaatst op: 20-08-2010

Droge hoofdhuid? Decubal Milde Shampoo en Decubal Hoofdhuid Kuur!

Maar liefst 1 op de 3 mensen (met name vrouwen) heeft last van een droge en daardoor geïrriteerde hoofdhuid. Dit kan zorgen voor een onplezierig gevoel, jeuk of witte schilfertjes in het haar en extra gevoeligheid van de huid.

Een zeer milde verzorging met gespecialiseerde producten zoals Decubal Shampoo en Decubal Hoofdhuid Kuur zorgt ervoor, dat het haar in alle zachtheid worden gereinigd en verzorgd en dat de hoofdhuid effectief wordt gekalmeerd én hersteld!

Speciale productlijn voor de droge huid

Decubal is een speciale productlijn voor de droge huid die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. Dit is precies waar een droge huid met name een tekort aan heeft. Decubal helpt dit tekort aanvullen en zorgt er tegelijkertijd voor, dat de huid zelf weer lipiden gaat aanmaken. Omdat ook de huid op het hoofd erg droog kan zijn, biedt Decubal hiervoor een tweetal gespecialiseerde producten die het haar en de hoofdhuid weer in een optimale, gezonde conditie brengen.

Schoon, zacht en soepel haar met Decubal Milde Shampoo

De zomermaanden maken het haar vaak extra droog, door de inwerking van de zon en het vaker dan normaal wassen en nat worden ervan. Het is dan aan te raden om een zo mild mogelijke shampoo te gebruiken, die het haar in alle zachtheid reinigt en verzorgt, zonder het haar nog verder uit te drogen. Decubal Milde Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en bevat vitamine E, panthenol en tarwe-extract om het haar en de hoofdhuid te herstellen.

De toegevoegde rijke mix van natuurlijke oliën zorgt voor zacht, glanzend haar dat gemakkelijk en soepel in model te brengen is, zonder dat een extra conditioner nodig is.

Gezonde hoofdhuid zonder jeuk met Decubal Hoofdhuid Kuur

Een geïrriteerde en droge hoofdhuid met jeuk, schilfers en roodheid komt veelvuldig voor. De oorzaken zijn verschillend; eczeem, psoriasis, gebruik van medicinale of anti-roos shampoo etc...Decubal Hoofdhuid Kuur is een unieke kalmerende en verzachtende kuurbehandeling bij een droge, jeukende hoofdhuid op basis van o.a. vitamine B3, panthenol en tarwe-extract. Deze milde en intensieve herstelverzorging bevat tevens menthol voor een goede doorbloeding en een intens verfriste hoofdhuid.

 

Consumentenadviesprijzen

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief