Drie parfums van Thierry Mugler nu in chique tasverstuivers

Geplaatst op: 25-06-2013

Drie parfums van Thierry Mugler nu in chique tasverstuivers

Wil je altijd en overal je favoriete geur van Thierry Mugler bij je hebben? Dat kan met de handige en chique tasverstuiversprays van Thierry Mugler die verkrijgbaar zijn in de geuren Angel, Alien en Womanity. Stuk voor stuk absolute must-haves voor wie veel onderweg is en tijdens de vakantie.

De parfums zitten in een prachtige en elegante verpakking. Elke geur heeft een Eau de Parfum spray van 7,5 ml en een refill bottle 35 ml. Wanneer de flacon leeg is kun je deze direct gewoon zelf navullen!

Thierry Mugler Angel Purse spray

Op deze mooie glanzend zwarte tasverstuiver van Angel staat een vallende ster afgebeeld met daaromheen een spoor van kleine zilveren sterren. Dit vleugje glamour met verslavende geurnoten van o.a. sandelhout, patchouli, citrusvruchten, abrikoos, zoete honing, muskus, caramel en pure chocolade. geeft een ultravrouwelijke uitstraling aan de meest verleidelijke gourmand geur van Mugler's creaties.

Thierry Mugler Alien Purse spray

Alien onthult haar nieuwste juweel, een prachtige tasverstuiver in wit bakeliet, versierd met het mysterieuze Alien logo in gouden letters. Een heerlijke en magische spray voor elk moment van de dag. De geur verspreidt de verleidelijke, raadselachtige geurnoten van o.a. jasmijn, witte amber, vanille en hout.

Thierry Mugler Womanity Purse spray

De Womanity purse spray van Thierry Mugler, met extracten zoals zoete vijgen en kaviaar, is vrouwelijk zacht roze en versierd met drie zilveren "kettingen", welke de band tussen alle vrouwen symboliseert. De zachtroze kleur geeft de zachte, houtige, zoet-zoute geurnoten van het parfum weer.

De tasverstuivers kunnen keer op keer gebruikt worden dankzij de navulflacons van alle lijnen en dankzij de Thierry Mugler source in de winkels.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Thierry Mugler Purse Spray Angel € 65,50/EDP Spray 7,5 ml & Refill Bottle 35 ml
  • Thierry Mugler Purse Spray Alien € 65,50/EDP Spray 7,5 ml & Refill Bottle 35 ml
  • Thierry Mugler Purse Spray Womanity € 58,00/EDP Spray 7,5 ml & Refill Bottle 35 ml

Lees ook over Thierry Mugler:

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief