Drie nieuwe Superprimers van Clinique voor de perfecte basis

Geplaatst op: 10-09-2013

Drie nieuwe Superprimers van Clinique voor de perfecte basis

Clinique introduceert drie Superprimers waarmee je de perfecte teint creëert. Ze zijn niet alleen de ideale basis voor elke foundation, dankzij de ultralichte siliconenpolymeren zorgen ze bovendien ook voor een gladde oppervlakte, waardoor poriën, lijntjes en rimpels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Deze nieuwe vederlichte, parfum en vetvrije primers zijn afgestemd op de behoeften van de huid en verkrijgbaar in 3 formules.

Clinique Universal Face Primer

De Universal Face Primer is een kleurloze Superprimer die de huid onmiddellijk egaliseert en optimaal voorbereidt. Deze primer is geschikt voor de huidtypen 2, 3 en 4 en ideaal voor vrouwen die op zich geen problemen hebben met hun teint.

Clinique Superprimer Colour Corrects Dullness

De Colour Corrects Dullness Superprimer van Clinique is een rozekleurige primer die ervoor zorgt dat je doffe teint de hele dag er weer stralend, levendig en glad uitziet en iedere foundation een natuurlijke uitstraling geeft. Deze primer is geschikt voor alle huidtypen.

Clinique Superprimer Colour Corrects Discolorations

De Colour Corrects Discolorations is een perzikkleurige primer die donkere vlekken, acnelittekens en hyperpigmentatie helpt te corrigeren en zo een heldere, egale en mooie basis creëert voor een vlekkeloze look. Deze primer is net als de Colour Corrects Dullness Superprimer geschikt voor alle huidtypen.

 

Consumentenadviesverkoopprijzen

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief