Drie nieuwe producten voor John Frieda Frizz Ease lijn

Geplaatst op: 13-03-2014

Drie nieuwe producten voor John Frieda Frizz Ease lijn

De Frizz Ease lijn van John Frieda, speciaal om je onhandelbaar haar pluisvrij te krijgen en in bedwang te houden, is onlangs uitgebreid met drie gloednieuwe producten: Nourishing Oil Elixir, Go Curlier Heat-Activated Spray en Unwind Curls Calming Crème.

John Frieda heeft ook haar hele verzorgingslijn vernieuwd, alle producten zijn voorzien van nieuwe verpakkingen. Zo kun je precies zien welke producten geschikt zijn voor jouw haar.

John Frieda Frizz Ease Nourishing Oil Elixir

Nourishing Oil Elixir met arganolie van John Frieda is speciaal voor krullend haar. Deze lichtgewicht formule heeft een heerlijke geur en zorgt dat krullend haar zichtbaar en voelbaar gladder wordt, meer glanst, het pluizen tegengaat en het haar optimaal voedt en verzorgd. Je kunt de Nourishing Oil Elixir zowel op droog als nat haar aanbrengen, een klein beetje is al voldoende om je krullend haar goed onder controle te houden.

John Frieda Frizz Ease Go Curlier Heat-Activated Spray

Ook nieuw van John Frieda is de Go Curlier Heat-Activated Spray. Deze spray wordt geactiveerd door warmte zoals de krultang, föhn of rollers en zorgt ervoor dat je krullen tot wel 48 uur veerkrachtig en perfect in vorm blijven . Verdeel de Go Curlier Heat-Activated Spray gelijkmatig op vochtig of nat haar en stijl het zoals jij dat wilt. 

John Frieda Frizz Ease Unwind Curls Calming Crème

Unwind Curls Calming Crème is een kalmerende crème die je droge en pluizige krullen transformeren naar mooie soepele krullen. Deze nieuwe crème bevat olijfolie die het pluizen tegengaat en kan zowel op nat als droog haar aangebracht worden.

 

Consumentenadviesprijzen

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief