Drie nieuwe gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog

Geplaatst op: 14-06-2011

Drie nieuwe gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog

Nu de zomer steeds dichterbij komt mogen we onze huid wel even extra verwennen. Dr. van der Hoog heeft drie nieuwe kant en klare maskers die je huid een heerlijke oppepper geven.

Honing Peel-off Masker

Een masker met vochtregulerende eigenschappen die reinigt de huid tot diep in de poriën en de poriën zichtbaar verfijnd. De toegevoegde provitamine B5 heeft een verzachtende en kalmerende werking op de huid, de honing bevat vochtregulerende eigenschapen.

Dode Zee Modder Masker

Een masker die reinigend, zuiverend en ontspannend werkt en dankzij de modder uit de Dode Zee de doorbloeding stimuleert en afvalstoffen onttrekt uit de huid. De toegevoegde vitamine E beschermd en werkt vochtregulerend op de huid. Met 100% pure etherische oliën uit vruchten, bloemen, zaden en bladeren die de huid ontspannen en kalmeren en een heerlijke geur geeft.

Cocos Mint Masker

Een masker die de huid reinigt en verfrist en vochtregulerend werkt met tropische kokosolie, kokosmelk, witte porseleinaarde en pepermunt extract. Het pepermuntextract verfrist en stimuleert de huid, de kokos werkt vochtregulerend. De toegevoegde provitamine B5 en vitamine E verzachten en kalmeren de huid.

 

Consumentenadviesprijs

  • Dr. van der Hoog kant en klare maskers   € 2,10/10 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief