Drie nieuwe frisse zomervarianten van Thierry Mugler

Geplaatst op: 18-02-2013

Drie nieuwe frisse zomervarianten van Thierry Mugler

Thierry Mugler komt in het voorjaar van 2013 weer met drie heerlijke frisse zomerse varianten van de topgeuren en bestsellers Angel, Alien en Womanity die je laten verlangen naar het voorjaar en lange warme zomers!

De nieuwe geuren van de collectie Aqua Chic zijn zonder alcohol en water en bevatten heerlijke frisse ingrediënten.

Thierry Mugler Angel Aqua Chic

Angel Aqua Chic is een heerlijke frisse combinatie van rozenwater gecombineerd met frambozen bloesem en groene appel extracten en getransformeerd in een sprankelende geur met een zomers, fruitig randje. De blauwe ster heeft een nieuwe, verfrissende verfijning: voor de eerste keer siert een elegante zilveren metallic sluier het glas en legt hiermee de nadruk op de lichtheid van Angel Aqua Chic.

Thierry Mugler Alien Aqua Chic

Alien Aqua Chic is een heerlijke lichte zomergeur van oranjebloesemwater gemengd met citroenbloesem en roze grapefruit extracten. In deze zomergeur heeft Thierry Mugler het gemberwater voor een heerlijke oranjebloesem vervangen wat resulteert in een sensuele, frisse variant op de bekende Alien creatie. In de magie van het zomerse licht is de flacon omhuld met een metalen zilveren glans die de sensuele frisheid accentueert.

Thierry Mugler Womanity Aqua Chic

Womanity Aqua Chic is een geheel nieuwe geur in de collectie Aqua Chic van Thierry Mugler. Het resultaat is een levendige, frisse geur met een pittig randje en bestaat uit een pittige combinatie van korianderwater, frisse mandarijnbloesem en rode bessenextracten. Het zilveren spiegeleffect van de glazen flacon contrasteert met het delicate roze parfum en versterkt de levendige frisheid van Womanity Aqua Chic.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Thierry Mugler Angel Aqua Chic edt  € 62,03/50 ml
  • Thierry Mugler Alien Aqua Chic edt  € 57,96/60 ml
  • Thierry Mugler Womanity Aqua Chic edt  € 49,82/60 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief