Drie nieuwe bodyproducten voor de gevoelige huid

Geplaatst op: 29-09-2014

Drie nieuwe bodyproducten voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige of probleemhuid of krijg je snel allergische reacties? Zarqa heeft producten die helpen bij de verbetering en behandeling van diverse huidproblemen. Onlangs is het assortiment uitgebreid met 3 nieuwe Body producten, speciaal voor de gevoelige huid.

Alle nieuwe producten zijn zonder parfum en conserveringsmiddelen en dermatologisch getest.

Zarqa Hand & Shower Foam

De nieuwe Zarqa Hand & Shower foam is eenextreem zachte foam zonder sulfaten en kan gebruikt worden als reiniging voor het gezicht en het lichaam onder de douche maar ook om gevoelige, droge en schrale handen te wassen. Het bevat een uniek pompsysteem waardoor het extreem zuinig is in gebruik.

Zarqa Ultra Soft Body Cream

De nieuwe Ultra Soft Body Cream van Zarqa is een intensief verzorgende Body Cream die je huid voedt en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Dode Zee mineralen brengen de huid weer in balans, de toegevoegde Sheabutter voedt en hydrateert de gevoelige en probleemhuid.

Zarqa Sensitive Skin Oil

Zarqa Sensitive Skin Oil trekt snel in en is geschikt voor de (extreem) droge, gevoelige en geprikkelde huis. De olie bevat plantaardige oliën zoals Soya en Avocado die je huid voeden, versoepelen en verzorgen en Calendula die een zuiverende en herstellende eigenschap heeft. Het (dagelijks) gebruik van deze huidolie is goed voor het bindweefsel en de elasticiteit van de huid. 

 

Consumentenadviesprijzen 

  • Zarqa Hand & Shower Foam  € 8,95/250 ml
  • Zarqa Ultra Soft Body Cream  € 12,95/150 ml
  • Zarqa Sensitive Skin Oil  € 14,95/125 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief