Drie hannah huidcoaches winnen felbegeerde Beauty Awards 2014!

Geplaatst op: 17-03-2014

Drie hannah huidcoaches winnen felbegeerde Beauty Awards 2014!

Op maandagavond 10 maart jl. was het al weer de vijfde uitreiking van de finale van de jaarlijkse Beauty Awards. Tijdens een gezellige en feestelijke avond werden de winnaars van de Beauty Awards 2014 bekend gemaakt. Dit jaar gingen er maar liefst drie trotse hannah huidcoaches met een Beauty Award naar huis.

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals (BTP) en vakmagazine KOSMETIEK.

Schoonheidsspecialist van het Jaar 2014 regio Noord

Merlin Uiterwijk van SkinBalanz uit Zwolle werd verkozen tot Schoonheidsspecialist van het Jaar 2014 regio Noord. Het juryrapport over Merlin luidde: "Een vakvrouw op alle fronten met een professionele en prettige uitstraling. Is zeer duidelijk in advisering en de uitleg over behandelingen. Werkt gestructureerd met oog op commerciële kansen".

Schoonheidsspecialist van het Jaar 2014 regio Midden

De titel Schoonheidsspecialist van het Jaar 2014 regio Midden is Jacqueline Aafjes van Taste of Beauty uit Velserbroek. Het juryrapport over Jacqueline, die ook erkend huidspecialist is, luidt: "Een gedreven persoonlijkheid die klanten wil verrassen en veroveren. Is goed in staat een effectieve behandeling te combineren met beleving. Is zeer leergierig en heeft ambitie om verder te groeien in haar vak".

Schoonheidsspecialist van het Jaar 2014 regio Zuid

Eva Gundlach van Schoonheidsinstituut Beautiful Balance uit Schiedam is door de jury verkozen tot Schoonheidsspecialist van het Jaar 2014 regio Zuid. Het juryrapport over Eva: "Een enthousiaste vakvrouw die klanten bindt door een perfecte afstemming van de behandelingen op de individu. Heeft een duidelijke visie waar zijn in haar instituut voor staat en gaat. Een doorzetter die altijd op zoek is naar de verbeterpunten".

Business sponsor Beauty Awards: hannah SIRC

hannah SIRC is al vanaf de eerste editie die in 2010 plaats vond business sponsor van dit grote vakevenement. Als bedrijf én merk leidt hannah haar huidcoaches breed georiënteerd op, ten aanzien van business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media, vakinhoudelijke- en productkennis. Dit zijn ook tevens de belangrijkste uitgangspunten die de Beauty Award-organisatie hanteert als criteria bij het beoordelen van de inzendingen voor de Beauty Award, voor het bepalen van de genomineerden en de winnaars.

Kijk voor meer informatie over hannah op www.huidcoach.nl.

 

Lees ook:

De winnaars van de Beauty Awards 2013!

De winnaars van de prestigieuze Beauty Awards 2012!

De winnaars van de Beauty Awards 2011

 

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief