Drie D.I.O. eindsprint winnaars bekend!

Geplaatst op: 24-12-2013

Drie D.I.O. eindsprint winnaars bekend!

Drie D.I.O.-leden werden afgelopen week weer blij verrast. Zij wonnen leuke prijzen met de D.I.O. eindsprint. De uitslag van de eindsprint 2013 liet zien dat ontzettend veel winkels erg hun best hadden gedaan!

Onder behoud van scanningsdata is bepaald welke drogist in de desbetreffende verkoopweek de winnaar is van de D.I.O. eindsprint.

Million Color, Bio Quinon Q10 en Arkocaps

De trotse winnaars van de D.I.O. eindsprint zijn D.I.O. Kamst uit Groningen, winnaar van Million Color, D.I.O. Piet uit Purmerend, winnaar van Bio Quinon Q10, en D.I.O. drogisterij Anna te Bussum is winnaar geworden van Arkocaps.

Extra aandacht aan merken

Met de D.I.O. eindsprint hebben de formuleleden de mogelijkheid om speciaal geselecteerde merken extra aandacht op de winkelvloer te geven. Er staan tijdens een bepaalde periode één of meerdere merken centraal. Winkels moeten proberen dat merk in die weken zo goed mogelijk te verkopen. Degene die dat ten opzichte van vorig jaar het beste blijkt te hebben gedaan, kan naast extra omzet, leuke prijzen winnen.

Doel van de eindsprint

Met deze actie waar tien verschillende merken aan meedoen kunnen ondernemers hun adviesfunctie benadrukken en de consument overtuigen van hun specialisme. Het geeft het personeel een stimulans om zich nog meer in te zetten voor gedegen productkennis en meer bij verkoop. Een mooie tool om een eindsprint te maken en 2013 knallend af te sluiten!

Op de foto: D.I.O. Piet uit Purmerend, winnaar van Bio Quinon Q10.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief