Drie DA Fris, Gezond & Mooi winkels geopend

Geplaatst op: 06-04-2015

Drie DA Fris, Gezond & Mooi winkels geopend

Afgelopen week werden maar liefst drie vernieuwde DA winkels feestelijk geopend. DA Meeuwsen in Middenmeer opende 1 april en bij DA Verberne in Avenhorn en DA Fizel in Bergum gingen de deuren een dag erna open voor de klanten.

Negen winkels

De winkels zijn volledig gerestyled naar het nieuwe DA- winkelconcept waarin drie werelden Fris, Gezond & Mooi centraal staan. In totaal zijn er nu negen winkels die dit concept voeren. De volgende openingen staan gepland voor week 15, 16, 17 en 18.

Beste service, persoonlijk advies en beleving

Nederland maakt op steeds grotere schaal kennis met het winkelconcept waarin de drie werelden van Fris, Gezond en Mooi centraal staan. Elke wereld vertegenwoordigt een productgroep. In de wereld Fris treft de klant alle A-merkproducten voor de dagelijkse verzorging. Fit worden én fit blijven staat voorop in de wereld Gezond, met alles voor een gezonde levensstijl. DA is hiervoor de samenwerking aangegaan met Vitamin Store. In de wereld Mooi vindt de klant de beste merken voor (luxe) cosmetica, verzorging en geuren. De beste service, persoonlijk advies en beleving in de winkel staan bij DA voorop. Klanten kunnen zelf nieuwe producten en merken ontdekken en testen.

Tijdens de openingsweek werden er bij de vernieuwde DA winkels in Middenmeer en Avenhorn diverse events georganiseerd die in het teken stonden van verzorging en gezondheid.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief