DPL Lichttherapie + ENRICHE Peptiden = Revolutionaire huidverbetering!

Geplaatst op: 07-10-2010

DPL Lichttherapie + ENRICHE Peptiden = Revolutionaire huidverbetering!

Gecombineerd met de nieuwe, speciaal voor de DPL Lichttherapie ontwikkelde ENRICHE Peptiden- producten, worden de intensief huidverbeterende en anti-aging eigenschappen van het DPL Therapie Systeem versterkt.

Unieke kuurbehandeling

Met de ontwikkeling van de 3 geavanceerde ENRICHE Peptiden- producten icm de DPL Lichttherapie ontstaat een unieke kuurbehandeling voor het op een nog intensievere wijze verkrijgen van een gave, jeugdige en gladde huid, zonder dat de plastisch chirurg eraan te pas komt!

Opvallend jeugdige, gladde stralende teint!

De aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt hierdoor extra krachtig gestimuleerd. Ook neemt de bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening in de huid nog sterker toe en wordt het bindweefsel van de huid effectief en zeer krachtig ontgift. Het ‘DPL Therapie Systeem' en de nieuwe ENRICHE Peptiden- producten zorgen door dit alles voor een gezonde, perfect gave, gladde, spraakmakend jeugdige én opvallend stralende teint!

Wat zijn peptiden?

Peptiden zijn proteïnemoleculen met verbazingwekkende voordelen voor de huid. Klinisch onderzoek heeft aangetoond, dat peptiden de huideigen collageen- en hyaluronzuurproducties zeer intensief kunnen verbeteren en zelfs de huid kunnen ‘verdikken'. Peptiden uitermate geschikt bij de behandeling van littekens, rimpels (anti-aging), oneven pigmentatie en bij een dunne huid.

NIEUW! ENRICHE Peptide Plus Serum

Het ENRICHE Peptide Plus Serum is een diepwerkend serum gebaseerd op effectieve peptiden. De rijke en hoogwaardige samenstelling bevat vier actieve ingrediënten. Het toegevoegde ingrediënt Syn-Ake pakt huidveroudering krachtig bij de bron aan en zorgt ervoor dat de huidspieren zich ontspannen (subtiel ‘botox-effect'). De werkstof Syn-Coll vermindert rimpels en stimuleert de aanmaak van huideigen collageen op een krachtige wijze.

Vitale en energieke huidconditie

Pepha-Ctive is een complex van geavanceerde microalgen (Dunaliella salina). Dit complex zorgt voor een vitale en energieke huidconditie, omdat de microalgen de celdeling van de huid intensief stimuleren, de teint verbeteren en de huidcellen beschermen. Het toegevoegde Easylift is een intensief liftende werkstof welke zorgt voor superieure huidversteviging. De formule bevat verder tevens Hamamelis -extract en de vitaminen A en E.

NIEUW! ENRICHE Peptide Moisturizer

De ENRICHE Peptide Moisturizer is een innovatieve en actieve 24 uur- crème op basis van peptiden. De rijke, hydraterende formule verbetert de huidconditie zichtbaar en gaat de tekenen van huidveroudering effectief tegen. Naast de geavanceerde werkstoffen Syn-Ake, Syn-Coll en Pepha-Ctive, bevat deze hoogwaardige dag- en nachtcrème tevens het ingrediënt Preregen. Deze werkstof gaat schadelijke invloeden van buitenaf tegen, dankzij een krachtige antioxidant- werking op basis van een mix van botanische sojapeptiden.

NIEUW! ENRICHE Peptide Eye Treatment

De ENRICHE Peptide Eye Treatment is een oogcrème met hoge concentraties actieve werkstoffen en peptiden, die de tekenen van huidveroudering rondom het oog effectief aanpakken. Fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar minder diep en de huidtextuur verbetert. Naast de geavanceerde werkstoffen Syn-Ake, Syn-Coll en Pepha-Ctive, bevat deze fluweelzachte oogcrème tevens het ingrediënt Easylift. Dit is een intensief liftende werkstof welke zorgt voor superieure versteviging en lift van de huid rondom de ogen en een vitale, jonge uitstraling.

Verkoopprijzen

  • DPL Therapie Systeem € 279,95 (incl. BTW)
  • ENRICHE Peptide Plus Serum € 45,00/50 ml
  • ENRICHE Peptide Moisturizer € 45,00/50 ml
  • ENRICHE Peptide Eye Treatment € 35,00/30 ml
  • ENRICHE Total Care Kit € 125,00/3 producten, tijdelijk ter kennismaking voor € 99,95

Meer informatie: www.dpltherapy.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief