Douchen met Weleda is puur en natuurlijk

Geplaatst op: 08-11-2011

Douchen met Weleda is puur en natuurlijk

Tijdens het douchen gebruiken de meeste mensen een douchegel of douchecrème. Toch bevatten bijna alle doucheproducten synthetische stoffen die je huid behoorlijk kunnen uitdrogen.

Met natuurlijke suikertenside

We douchen om de dag fris te beginnen, om bij te komen van een drukke dag en natuurlijk om schoon te worden, maar met alleen water spoel je vuil en vet niet van je lijf. Hiervoor is een wasactieve stof (tenside) nodig. De meest gebruikte tenside is de synthetische stof sodium laureth sulfaat. Deze reinigt krachtig, maar droogt huid ook uit. Als een van de weinige merken bevatten de douchecrèmes van Weleda geen sodium laureth sulfaat, maar uitsluitend puur natuurlijke suikertenside.

Ook geschikt voor de droge, gevoelige huid

Suikertenside droogt de huid niet uit, maar reinigt en verzorgt puur en mild. Weleda 100% natuurlijke douchecrèmes zijn daarom voor alle huidtypes geschikt, zelfs voor de meest droge en gevoelige huid! Ze geven je huid niet alleen zachte verzorging, maar bieden ook puur natuurlijke geurbeleving. Kies de geur die bij je stemming en het moment past: verfrissende Citrus, vitaliserende Duindoorn, harmoniserende Wilde Rozen, verzorgende Granaatappel of ontspannende Lavendel.

Zonder conserveringsmiddelen, dierproefvrij

Weleda's Douchecrèmes zijn volledig biologisch afbreekbaar. De ingrediënten zijn veelal biologisch of biologisch-dynamisch geteeld zonder lichaamsvreemde synthetische geur-, kleur-, of conserveringsmiddelen en zijn dierproefvrij. De douchecrèmes zijn dermatologisch getest en huidvriendelijk.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief