Douche en deodorant voor de droge en gevoelige huid

Geplaatst op: 15-02-2012

Douche en deodorant voor de droge en gevoelige huid

Een droge en gevoelige lichaamshuid vraagt om extra verzorgende producten die de huid niet irriteren en op een zachte wijze reinigt, verzorgt, kalmeert en hydrateert zonder haar uit te drogen.

Milde douchecrème zonder parfum en parabenen

Het gebruik van douchegels op basis van zeep of te heet douchen kan de huid sterk uitdrogen en daardoor extra gevoelig en kwetsbaar maken. Decubal Douche Crème is een intensief verzorgend en mild doucheproduct met een rijke, crèmige samenstelling die de lichaamshuid in alle zachtheid reinigt, zonder haar uit te drogen. De parfum- en parabeenvrije formule bevat voedende sojaolie, die de huid verzacht en die de natuurlijke vochthuishouding ervan verbetert. Zonnebloem- en kokosoliën zorgen voor een soepel en comfortabel huidgevoel en de toegevoegde glycerine zorgt voor een goede gehydrateerde en veerkrachtig aanvoelende lichaamshuid.

Langdurig okselfris, 12% huideigen lipiden

Sommige deodorants kunnen de okselhuid irriteren of extra uitdrogen door alcohol of synthetische parfumstoffen. Decubal Deodorant werd speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van een gevoelige okselhuid en die irritaties krijgen van deodorants die alcohol of parfum bevatten. Deze alcoholvrije, effectieve roll-on deodorant bevat 12% huideigen lipiden en is vrij van parfum en parabenen. De vorming van transpiratievocht en hinderlijke geurtjes wordt voorkomen. De samenstelling bevat kamille-extract, dat eventuele jeuk verlicht en irritaties van de gevoelige okselhuid kalmeert. De toegevoegde glycerine zorgt ervoor dat de okselhuid zacht en goed gehydrateerd aanvoelt.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Decubal Douche Crème € 8,99/200 ml
  • Decubal Deodorant roll-on € 8,99/50 ml

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief