Dorstlessers voor de extra droge lichaamshuid

Geplaatst op: 23-11-2011

Dorstlessers voor de extra droge lichaamshuid

Door de gure weersinvloeden of een een droge omgevingslucht kan de huid vaak extra droog worden. Hierdoor voelt de huid strak en trekkerig aan en vraagt om een extra intensieve en verzachtende voeding.

Bescherming tegen vochtverlies

Paula's Choice Slip into Silk Body Lotion lest de dorst van zelfs de meest droge lichaamshuid en laat haar zijdezacht aanvoelen. De bodylotion is rijk aan antioxidanten en bevat een uitgekiende mix van verzachtende werkstoffen, waterbindende elementen en zijdezacht aanvoelende siliconen. Deze hoogwaardige bodylotion beschermt je huid tegen externe oorzaken van vochtverlies en trekt snel in. De formule is 100% vrij van parfum en kleurstoffen.

Met verzachtende werkstoffen

Een dikker en voller bodyproduct voor de extra droge huid is Paula's Choice Beautiful Body Butter die de huid voorziet van verzachtende werkstoffen zoals sheabutter, aloë vera, vitamine E, olijf-, rijst- en jojobaolie. De luxueuze, romige Body Butter vormt een beschermend laagje en reguleert het vochtniveau van de extreem droge huid tevens op een ultieme wijze, om de huid te helpen zichzelf te herstellen en weer gezond te worden.


Verkoopprijzen

  • Paula's Choice Slip into Silk Body Lotion  €19,25/210 ml
  • Paula's Choice Beautiful Body Butter  €18,15/118 ml

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief