Distributie van Charles Worthington naar OTC Medical

Geplaatst op: 21-09-2012

Distributie van Charles Worthington naar OTC Medical

De distributie van het Engelse haarverzorgingsmerk Charles Worthington is per september 2012 verhuisd naar OTC Medical. Charles Worthington is met name in Engeland een zeer bekende hairstylist die veel celebrities van de nieuwste trends voorziet.

Uitgebreid assortiment

Naast het stylen en knippen heeft Charles Worthigton een eigen product lijn ontwikkeld die bestaat uit verschillende shampoos, conditioners en andere styling- en verzorgingsproducten voor het haar. Hierin staat centraal dat hij ervoor wil zorgen dat de kwaliteit zoals Charles gewend is in zijn salon, beschikbaar maakt voor iedereen. Verder gebruikt hij waar mogelijk natuurlijke ingredienten en heeft Charles vele international awards gewonnen voor zijn werk zoals "The British Hairdresser of the Year" en "Men's Hairdresser of the Year".

Succesvolle verkoop

Sinds de introductie circa 5 jaar geleden is Charles Worthington succesvol exclusief bij Etos verkocht. Het schap bij Etos zal van kracht blijven. Wel zal ook de zelfstandige drogist nu de kans krijgen om het merk te gaan verkopen. Voor beauty ketens zoals Douglas en Ici Paris XL geldt hetzelfde.

Make-over in 2013

Aan het begin van 2013 staat er al een make-over van het merk gepland. De look van het merk zal meer eigentijds worden, en er zullen nieuwe producten toegevoegd worden. Verder zal het merk structureel ondersteund worden door PR aandacht in geschikte week- en maandbladen. Daarnaast zullen we Charles Worthington regelmatig op verschillende events onder de aandacht brengen.

Voor meer informatie kunt u voorlopig terecht op de corporate website www.charlesworthington.com.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief