Distributie en marketing van Graham's naar OTC Medical

Geplaatst op: 01-01-2012

Distributie en marketing van Graham's naar OTC Medical

De distributie en marketing van het natuurlijke huidverzorgingsmerk Graham's in Nederland is per 1 januari naar OTC Medical verhuisd.

De reden hiervoor is dat Graham's Europa, die voorheen de distributie verzorgde, zich wil richten op het uitrollen van Graham's in de rest van Europa.

Graham's past goed bij OTC Medical

Daarnaast is met OTC Medical een partij gekozen die alle retailers binnen de markt goed kan leveren en ondersteunen. OTC Medical is verheugd met de uitbreiding omdat het goed past bij het bedrijf: Graham's bestaat uit goed werkende, probleem oplossende producten, waarover consumenten zeer tevreden zijn.

Natuurlijke huidverzorgingsproducten zonder parabenen

Graham's is een productlijn die bestaat uit verschillende producten, met natuurlijke oplossingen voor o.a. eczeem en psoriasis. Ze zijn te gebruiken door jong en oud. Vanwege het natuurlijke karakter zijn er ook steeds meer mensen zonder huidaandoeningen die de Graham's producten gaan gebruiken (zoals de Sooth-it Balm en de Bad Olie).

Goede ondersteuning in Nederland

Waar Graham's Europa zich richt op Europa, zal OTC Medical zich inzetten voor het goed ondersteunen van de verkooppunten in Nederland. Dit zal o.a. met in-store materiaal, product trainingen en lokaal adverteren gebeuren.

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief