Distributie Balance Activ overgenomen door OTC Medical

Geplaatst op: 04-10-2011

Distributie Balance Activ overgenomen door OTC Medical

OTC Medical heeft per 1 oktober de distributie van het merk Balance Activ overgenomen.  Balance Activ is een vaginale gel die ervoor zorgt dat de pH-waarde in de vagina op het juiste niveau blijft. 

Balance Activ

OTC Medical is zeer verheugd met de overname omdat zo de positie van OTC Medical in de markt wordt versterkt. Daarnaast is de overname strategisch gezien de relatie met verschillende zelftesten uit ons assortiment van Test-Point. Balance Activ, een vaginale gel waarvan de werking klinisch bewezen is zorgt ervoor dat de pH-waarde in de vagina op het juiste niveau blijft. Hierdoor worden vaginale ongemakken als een vervelende geur, ongewone afscheiding en irritatie voorkomen. Daarnaast kan Balance Activ ingezet worden als deze ongemakken al bestaan. Met het product worden de problemen eenvoudig opgelost door 7 dagen 1 maal daags de gel aan te brengen. 

Tv campagnes

Balance Activ kent al vele verkooppunten, waaronder Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA en Apotheek. De doelstelling van OTC Medical is om het aantal verkooppunten met tenminste 30% toe te laten nemen, en het merk zeer goed te ondersteunen in de media. Dit zal normaal gesproken begin 2012 starten met een forse Tv campagne.

Meer informatie

Voor meer informatie over Balance Activ kunt u terecht op www.balanceactiv.com/nl, en binnenkort op www.balanceactiv.nl, waar een speciale website wordt ontworpen voor het merk in Nederland. Uiteraard kunt u voor meer informatie terecht op de product pagina van www.otc-medical.nl of contact opnemen via de gegevens op de contact pagina.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief