Display Sunbada zonnebrandcrèmes geproduceerd door XCJ

Geplaatst op: 11-06-2014

Display Sunbada zonnebrandcrèmes geproduceerd door XCJ

Voor de introductie van de nieuwe Sunbada zonnebrandcrèmes van Novum Pharma produceerde XCJ reclameproductie uit Apeldoorn een handige toonbankdisplay met folderpresentatie. De producten zijn zonder parabenen en parfum en eco-friendly.

Novum Pharma introduceert met Sunbada een nieuwe kijk op zonnen. De consument wordt erop gewezen dat zonnen niet alleen fijn en lekker is, maar dat te veel zon ook negatieve gevolgen heeft voor de huid. Het is tijd voor moderne zonaanbidding!

Bewustwording van de zon

Er zijn nog steeds veel mensen die zich te weinig en/of te laat insmeren met huidbeschadiging als gevolg. De wijze waarop met de zon wordt omgegaan moet snel gaan veranderen en kan alleen door meer kennisoverdracht en bewustwording van de schadelijke effecten te creëren. Sunbada heeft zich laten inspireren door oude culturen, toen de zon nog werd aanbeden als bron van leven. Deze culturen maakten gebruik van de warmte van de zon en vereerden haar kracht. Moderne wetenschap leert ons dat wij onze huid ook moeten beschermen tegen teveel zon. Sunbada combineert deze wetenschap met de nieuwste technologieën op het gebied van zonbescherming.

Hydraterend en waterresistent

De productlijn van Sunbada bestaat uit 3 zonnebrandcrèmes à 200 ml met SPF 20, 30 en 50 en een verkoelende After Sun Lotion (200 ml), allen met handige doseerpomp.  Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid, waterresistent, laten geen witte waas achter en hebben een hydraterende werking. De crèmes bieden een drievoudige bescherming: UV fllters tegen UVA en UVB straling, Stam Cell Repair Complex om schade aan huidcellen tegen te gaan en een Tan Accelerator om de aanmaak van het huideigen pigment te stimuleren die extra natuurlijke bescherming aan de huid geeft en voor een mooie en egale bruinere huidskleur zorgt.


Consumentenadviesprijzen

  • Sunbada zonnebrandcrème SPF 20 € 18,99/200 ml
  • Sunbada zonnebrandcrème SPF 30  € 20,99/200 ml
  • Sunbada zonnebrandcrème SPF 50  € 22,99/200 ml
  • Sunbada After Sun Lotion  € 12,99/200 ml

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de producten van Sunbada
Novum Pharma B.V.
Postbus 253, 2200 AG Noordwijk
Tel: 071 36 43 740 Mail: info@novumpharma.nl
www.sunbada.com

Voor meer informatie over het inzetten van POS materiaal
XCJ reclameproductie
Próf Röntgenstraat 8
7311 AM Apeldoorn
Tel. 055 57 86 129 Mail: info@XCJ.nl
www.xcj.nl

Bron productinformatie NovumPhama

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief