Dirx Drogist voor 5e keer "Beste Drogist van Nederland"

Geplaatst op: 17-09-2014

Dirx Drogist voor 5e keer

Voor de 5e keer op een rij is Dirx Drogist ook dit jaar weer tijdens de jaarlijkse verkiezing van ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2014/2015 door de consument verkozen tot "Beste Drogist van Nederland"

Belangrijke aspecten

Ruim 275.000 consumenten stemden op hun favoriete winkelketens en webshops en beoordeelden hun favoriet winkels en webshops op bepaalde aspecten zoals prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties, aanbiedingen, assortiment, vernieuwing, service, sfeer en deskundigheid van het personeel.

Olympische prestatie

"Het zal zo langzamerhand wel paniek zijn op de hoofdkantoren bij onze concurrenten. Hoe krijgen ze het bij Dirx toch elk jaar weer voor elkaar om topfavoriet te zijn van de kritische consument", vertelt een opgetogen Rik Groen, directeur van Dirx Drogist. "Dat het onze medewerkers opnieuw gelukt is van Dirx de allerbeste drogist van Nederland te maken, lijkt wel een Olympische prestatie."

Klantvriendelijk en servicegericht 

Uit de resultaten van de omvangrijke internetpeiling onder consumenten blijkt volgens de organisatoren, dat de genomineerde winkelketens het opnieuw beter doen dan in voorgaande jaren. "We bewijzen, dat we als kleine organisatie veel slagvaardiger zijn. Klanten ervaren dat als ze in onze winkels komen en ze waarderen dat dus ook, getuige hun keuze om ons al sinds 2010 met stip boven alle andere drogisterijen te zetten in de ranglijst. Uit resultaten van de verkiezing blijkt verder, dat de consument klantvriendelijkheid en service steeds belangrijker vindt. Die beide aspecten staan bij Dirx constant hoog in het vaandel, naast de laagste prijzen, een zeer uitgebreid assortiment, aantrekkelijke aanbiedingen en deskundig advies", stelt Groen. "

De Kroon op het werk

Rik Groen: "Deze eerste plaats is de kroon op het werk van onze mensen in de ruim 50 filialen die we verspreid over het land hebben en van de ondersteunende collega's op het hoofdkantoor. Zij moeten samen de belofte immers elke dag opnieuw op de winkelvloer waarmaken. Wij zien deze 1e plaats dan ook vooral als een echte teamprestatie".

Bekijk de samenvatting van de onderzoeksresultaten per categorie.

 

Op 30 oktober a.s. tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala wordt bekend gemaakt wie verkozen is tot Beste Winkelketen en Beste Webshop van Nederland.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief