Dirx Drogist opent 51e filiaal Rotterdam Hesseplaats

Geplaatst op: 26-11-2013

Dirx Drogist opent 51e filiaal Rotterdam Hesseplaats

Het wordt één groot feest a.s. zaterdag 30 november in winkelpromenade Hesseplaats want om klokslag half 9 opent Dirx Drogist daar haar nieuwste winkel, inmiddels al het 51e filiaal en meteen ook één van de grotere qua oppervlakte.

Deze nieuwe winkel van Dirx Drogist in Rotterdam biedt maar liefst 300 vierkante meter puur voordeel voor de klanten!

Al vier jaar op rij 'Beste Drogist van Nederland'

Voor drogisterijmanager Natascha van Beest-Deelen en haar team is het aftellen geblazen. Want vanaf die 30e november telt nog maar één ding: ook hier in Rotterdam bewijzen dat Dirx Drogist niet zomaar de goedkoopste en de beste drogist van Nederland is. "Al 4 jaar achtereen zetten consumenten ons op de eerste plek. Dat moet je verdienen. We dagen iedereen in Ommoord en omgeving uit de proef op de som te komen nemen."

Aangepaste openingstijden

Dirx Drogist Hesseplaats komt consumenten nadrukkelijk tegemoet door de openingstijden aan te passen. "We willen ook passanten onderweg naar en van hun werk in de nabije omgeving optimaal van dienst zijn. Veel forensen maken gebruik van het metrostation Hesseplaats. Het is dus wel zo handig en aantrekkelijk als je dan onderweg een Dirx met een compleet drogisterij-assortiment tegen scherpe prijzen kunt binnenlopen." In het filiaal staat een uitgebreid team met ervaring en jong enthousiast talent klaar om klanten waar gewenst en van belang van adequaat advies te voorzien.

Deskundig en aantrekkelijke aanbiedingen

De vereiste deskundigheid hiervoor is overigens volop aanwezig in het team: het filiaal is vanaf de opening gecertificeerd voor de verantwoorde verkoop van zelfzorggeneesmiddelen. Drogisterijmanager Natascha van Beest is daarnaast zelf gediplomeerd drogist. "Wat Dirx onderscheidt van onze concurrenten is, dat we die kwalificaties combineren met de laagste prijzen en de meest aantrekkelijke aanbiedingen. Daar zijn we echt ijzersterk in. Telkens weer bewijzen onderzoeken dat ook. Het is geen kwestie van alleen beloven, Dirx maakt het dag in dag uit ook echt waar."

Mooi vooruitzicht met super gemotiveerd team

Natascha van Beest werkt al bijna 20 jaar voor Dirx Drogist. Ze verblikt of verbloost dan ook niet bij nieuwe uitdagingen. Een beetje spanning voelt ze echter wel: "Ik laat wat achter in het filiaal Bolnes, waar ik 6 jaar leiding heb mogen geven. Het perspectief maakt echter veel goed: een prachtige nieuwe winkel, een op en top gemotiveerd team en het vooruitzicht om heel veel nieuwe klanten te mogen verwelkomen en een band mee op te bouwen. Ik heb er zin in. En ik weet zeker dat consumenten ons snel zullen weten te vinden."

Goodiebag en spectaculaire aanbiedingen

De feestelijke muzikale opening zaterdag 30 november gaat gepaard met tal van spectaculaire aanbiedingen. Deze zijn opgenomen in de speciale openingskrant die in de wijde omgeving huis aan huis is verspreid. "Aan de eerste 150 klanten die ons op de dag van de opening bezoeken en minimaal 10 euro besteden, mag ik een goed gevulde goodiebag ter waarde van ruim 20 euro gratis overhandigen."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief