Dirx Drogist lanceert betaalbare condooms van NYOY

Geplaatst op: 24-10-2013

Dirx Drogist lanceert betaalbare condooms van NYOY

Dirx Drogist heeft onlangs een nieuwe range condooms en glijmiddelen van NYOY aan het assortiment toegevoegd.  NYOY condooms zijn verkrijgbaar in de varianten Standard, Extra Dun en Dots & Ribs en zijn gemaakt van natuurlijke rubber latex.

NYOY condooms zijn naturel transparant, hebben een plezierige lichte vanille geur en voldoen ruimschoots aan de Europese standard ISO4074-2002.

Twee nieuwe glijmiddelen

Vooral het gebruik van voldoende glijmiddel helpt ervoor te zorgen dat een condoom heel blijft. Naast de NYOY condooms lanceert Dirx dan ook twee glijmiddelen welke veilig te gebruiken zijn in combinatie met de condooms: een ‘glijmiddel op waterbasis' en een ‘massage 2in1 op siliconen basis'. Deze laatste is een zijdezacht massagemiddel met een langdurige werking. De zachte structuur zorgt voor een plezier verhogend effect.

Betrouwbare en betaalbare condooms

"Met de NYOY condooms bieden wij een zeer betrouwbaar en betaalbaar product aan, het is een uitstekend alternatief voor het duurdere A-merk", aldus algemeen manager Mark Schipper. "De NYOY condooms kosten 10 cent per condoom, bij een A-merk als Durex loopt de prijs al gauw op tot zo'n 60 cent per condoom. Deze condooms zijn ook voor jongeren dus zeer goed betaalbaar."

 

Consumentenadviesprijzen

• NYOY condooms  € 1,00/10 stuks
• NYOY glijmiddel  € 4,99/100 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief