Dirx Drogist introduceert DX Pharma neusspray

Geplaatst op: 11-08-2014

Dirx Drogist introduceert DX Pharma neusspray

Dirx Drogist heeft een nieuwe stap gezet met de uitbreiding van hun huismerk. Ze zijn begonnen met de verkoop van eigen merk producten in de categorie geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

De primeur is voor DX Pharma neusspray, die onlangs is geïntroduceerd. DX is het huismerk van Dirx.

Uitbreiding assortiment

Algemeen manager Mark Schipper: "Onze huismerkproducten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en extreem lage prijs, klanten vragen ons regelmatig om het DX-assortiment uit te breiden. Daar geven we graag gehoor aan, en nu dus ook waar het gaat om geneesmiddelen en medische hulpmiddelen."

Werkzame stof

De DX Pharma neusspray bevat 10 ml, heeft als werkzame stof xylometazolinehydrochloride en kan gebruikt worden bij neusverkoudheid. Het helpt het ademhalen door de neus te vergemakkelijken en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. De consumentenprijs van de DX Pharma neusspray is € 2,59.

Drogisten Waarborg Certificaat

"Er staan voor de komende periode meer introducties van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen binnen het DX-assortiment op het programma", zegt Schipper. "Overigens mogen vrijwel alle Dirx winkels zich gecertificeerd drogisterij noemen. Ze beschikken over het zogenaamde Drogisten Waarborg Certificaat. Dit certificaat is het officiële bewijs dat we voldoen aan de strengste kwaliteitseisen bij de verkoop van zelfzorggeneesmiddelen."

Investeren in kwaliteit, opleiding en training

Mark Schipper: "Wij investeren ondanks ons sterke prijs-imago nadrukkelijk ook in kwaliteit, opleiding en training. In elk filiaal staat dan ook minimaal één gediplomeerde drogist, maar vaker meerdere. Onze medewerkers kunnen een deskundig antwoord geven op alle vragen van klanten met betrekking tot zelfzorggeneesmiddelen. Zij helpen onze klanten graag."

 

DX Pharma neusspray is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de aanwijzing op de verpakking.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief