Dirx Drogist in Zwijndrecht compleet vernieuwd

Geplaatst op: 27-02-2014

Dirx Drogist in Zwijndrecht compleet vernieuwd

Op woensdag 26 februari gingen dan eindelijk om 8 uur 's morgens de deuren open van de verbouwde Dirx Drogist aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht. Voor de deur stonden al vroeg nieuwsgierige klanten te wachten, klaar om de vernieuwde en verbouwde winkel van Dirx Drogist te komen bekijken en te bewonderen maar ook

De klanten werden van harte welkom geheten door drogisterijmanager Susan van Elteren.

Spectaculaire openingsacties

"Het was een hele klus, maar hij is geklaard. En als je het resultaat ziet, dan is het die moeite dubbel en dwars waard geweest", reageert een opgetogen drogisterijmanager Susan van Elteren. Samen met haar team stond ze tijdens de opening met een glimlach van oor tot oor bij de entree, waar onder luid applaus van vele klanten het lint werd doorgeknipt. Veel tijd om van dat moment na te genieten was er daarna niet, tientallen consumenten verdrongen zich direct in de brede winkelpaden om een eerste indruk op te doen van de vernieuwde winkel. "Zo te zien is de feestkrant met spectaculaire openingsacties niet onopgemerkt gebleven in Zwijndrecht en omgeving."

Goedkoopste drogist

"We hebben het assortiment dankzij een efficiënte winkelindeling enorm kunnen uitbreiden. Speelgoed, byoux, lampen, naaigerei, schoonmaakartikelen en een fors uitgebreid assortiment huishoudelijke artikelen zijn hier zomaar een paar voorbeelden van. En dat alles natuurlijk nog steeds voor de laagste prijs want dat is ook in de mooie verbouwde winkel niet veranderd: Dirx blijft de drogist met de laagste prijzen van Nederland. En dat is geen grootspraak", stelt Susan gedecideerd. "Onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond liet deze maand opnieuw zien dat wij verreweg de goedkoopte drogist zijn. De resultaten staan uitgebreid te lezen in de februari-editie van de Consumentengids."

Deskundig advies & prima service

Dat de beste prijs heel goed samen gaat met service en deskundigheid bewijst Dirx volgens Susan in de praktijk van alle dag: "Niet alleen aan de kassa, ook in de winkel zelf zijn wij te allen tijde beschikbaar en aanspreekbaar." Dirx zorgt voor adequate opleidingen die de garantie bieden dat ruim voldoende deskundig advies beschikbaar is. "Of het nu gaat om vragen op het gebied van gezondheid en zelfzorggeneesmiddelen, of om beauty, persoonlijke verzorging, hygiëne, zwangerschap en babyverzorging, Dirx bewijst dat laagste prijzen en uitstekende service prima samengaan", belooft Susan.

 

Lees meer over Dirx Drogist

Consumentenbond: 'Dirx Drogist de goedkoopste van alle drogisterijen'

Nieuw filiaal van Dirx Drogist geopend in Vlaardingen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief