Dirx Drogist in Noordwijk compleet vernieuwd en uitgebreid

Geplaatst op: 10-09-2014

Dirx Drogist in Noordwijk compleet vernieuwd en uitgebreid

Consumenten kunnen vanaf donderdag 11 september ook bij Dirx Drogist aan de Kerkstraat 17 in Noordwijk terecht voor onder meer zelfzorghulpmiddelen, reformartikelen en babykleding.

In de vernieuwde winkel hebben ze extra schapruimte gecreëerd voor deze forse uitbreiding van het assortiment zodat Dirx de klant nog beter van dienst kan zijn.

Inspelen op de behoefte van de klant

Algemeen manager Mark Schipper: "Wij spelen voortdurend in op de wensen van onze klanten. In deze categorieën bestaat grote behoefte aan kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. Precies dat is wat Dirx biedt, naast deskundig advies en aantrekkelijke aanbiedingen."

Zelfzorghulpmiddelen

Meest in het oog springende introductie is die van het assortiment praktische hulpmiddelen van het merk Vitility. Het gaat hierbij om tal van handige producten die van pas komen als mensen beperkingen ervaren bij dagelijkse handelingen, zoals het openen van verpakkingen of het aantrekken van kousen. Maar ook in geval van (sport)blessures en bij zwangerschap zijn zulke hulpmiddelen vaak heel handig.

"Alles wordt duurder. Mensen draaien tegenwoordig steeds vaker zelf op voor tal van zorgkosten en zeker voor die van dergelijke zelfzorghulpmiddelen. Bij Dirx betaal je nooit teveel, dat is het uitgangspunt. Bovendien is de drempel bij ons wat lager, waardoor we juist ook ouderen met deze producten van dienst kunnen zijn", aldus Schipper.

Gezondheidsproducten en natuurlijke verzorgingsproducten

Inspelend op de vraag naar verruiming van het assortiment gezondheidsproducten, zoals vitaminen, maar ook reformartikelen en natuurlijke verzorgingsproducten, breidt Dirx in Noordwijk haar aanbod aanzienlijk uit. "Klanten verwachten daarbij deskundig advies en persoonlijke service. In onze winkel in Noordwijk kunnen klanten daarom te allen tijde met hun vragen terecht bij een van onze gediplomeerde medewerkers. Zij hebben een intensieve opleiding gevolgd en worden continu bijgeschoold voor recente vakkennis."

Assortiment babykleding

Het filiaal in Noordwijk krijgt ook de primeur voor de verkoop van babykleding, met name slabbetjes, rompertjes, sokjes en spuugdoekjes in herkenbare kleuren voor jongens en meisjes. Hiermee wordt het veelgeroemde babyassortiment bij Dirx nog aantrekkelijker, niet in de laatste plaats qua prijs.

Meer mogelijkheden

Drogisterijmanager Bianca Laterveer is vooral heel erg benieuwd naar de reacties van haar klanten. "We vinden het zelf allemaal best spannend. Juist omdat we door de nieuwe inrichting nog betere mogelijkheden krijgen om onze klanten gericht te adviseren en we er bovendien artikelen bij hebben, waar vaker vraag naar is geweest, ben ik heel positief gestemd." Wie zelf de proef op de som wil nemen is van harte welkom, laten Bianca en haar team weten. "Dan kunnen zij meteen ook profiteren van de spectaculaire openingsaanbiedingen waarover je alles kunt lezen in de speciale folder die huis-aan-huis is verspreid."

Feestelijke opening

Dirx Drogist aan de Kerkstraat in Noordwijk is van 8 tot en met 10 september gesloten. De feestelijke heropening van de winkel vindt plaats op donderdag 11 september om 8.30 uur met uiteraard spetterende openingsaanbiedingen. Iedereen is van harte welkom!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief