Dirx Drogist in Barendrecht flink uitgebreid

Geplaatst op: 08-12-2014

Dirx Drogist in Barendrecht flink uitgebreid

De winkel van Dirx Drogist aan het Muziekplein in Barendrecht is onlangs compleet verbouwd en vernieuwd. Op woensdag 3 december werd het filiaal feestelijk heropend.

Nieuwsgierige klanten stonden al vroeg in de ochtend te wachten en werden verwelkomd door drogisterijmanager Ebelina Klee en haar team.

Prachtig eindresultaat

"Het was een hele klus, maar hij is geklaard. En als je het resultaat ziet, dan is het die moeite dubbel en dwars waard geweest", reageert een opgetogen Ebelina Klee. Samen met haar team stond Ebelina met een glimlach van oor tot oor bij de entree waar onder luid applaus voor vele klanten een lint werd doorgeknipt.

Spectaculaire openingsacties

Na de opening begaven tientallen consumenten, trouwe klanten, maar ook nieuwsgierige nieuwe bezoekers, zich direct in de mooie winkelpaden om een eerste indruk op te doen van de nieuwe winkel. "Zo te zien is de feestkrant met spectaculaire openingsacties niet onopgemerkt gebleven in Barendrecht en omgeving."

Efficiënte winkelindeling

Ebelina: "We hebben het assortiment dankzij een efficiënte winkelindeling enorm kunnen uitbreiden. Speelgoed, optiek en bijoux zijn hier zomaar een paar voorbeelden van. En dat alles natuurlijk nog steeds voor de laagste prijs want dat is ook in de mooie verbouwde winkel niet veranderd: Dirx blijft de beste drogist met de laagste prijzen van Nederland."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief