Dirx Drogist doneert geld aan Stichting Jarige Job

Geplaatst op: 12-11-2013

Dirx Drogist doneert geld aan Stichting Jarige Job

Dirx Drogist vierde afgelopen zaterdagavond haar vijftigste verjaardag samen met 500 medewerkers in het Zijdebalen Theater te Utrecht. Tijdens deze feestavond reikte algemeen manager Mark Schipper een cheque uit ter waarde van 2500 euro aan de Stichting Jarige Job.

"We vinden het belangrijk dat onze klanten het feest meevieren," zegt algemeen manager Mark Schipper over de schenking.

Goodiebag en spectaculaire dagaanbiedingen

Onder het motto ‘Wij zijn jarig, vier het met ons mee' deelde Dirx Drogist 9 november aan de eerste 100 bezoekers in alle filialen bij besteding van 15 euro een gratis feestelijke goodiebag ter waarde van ruim 20 euro uit. Daarnaast bood Dirx Drogist ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag dagelijks spectaculaire dagaanbiedingen om klanten het feest te laten meevieren.

Meedelen in de feestvreugde

"We realiseren het ons heel goed dat een grote groep klanten het niet breed heeft," zegt Schipper. Voor Dirx Drogist was dit gegeven reden om in het kader van de verjaardag ook de Stichting Jarige Job te laten meedelen in de feestvreugde door middel van een donatie.

Verjaardagsbox voor de jarige

"In Nederland kunnen ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig geld is," zegt Schipper. De Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke dag. De Stichting geeft geen geld maar een verjaardagsbox met alles erop en eraan.

Beste Drogist van Nederland

Dirx Drogist vindt dat het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid prima samen gaat met het bieden van de laagste prijzen en de scherpste acties. Dirx Drogist wist in 2013 voor het vierde jaar op rij de titel ‘Beste Drogist van Nederland' in de wacht te slepen. Schipper: "Die titels hebben we stuk voor stuk aan onze klanten te danken, dan is het logisch dat je naar manieren kijkt om de klanten te laten meedelen."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief