Dirx Drogist deelt gratis doosjes NYOY condooms uit

Geplaatst op: 05-11-2013

Dirx Drogist deelt gratis doosjes NYOY condooms uit

Op vrijdag 1 november deelde Dirx Drogist honderden gratis doosjes NYOY condooms uit aan jongeren aan de Europaboulevard in Amsterdam. Dirx wil met deze actie er op wijzen, dat de kosten van condooms het veilig vrijen niet hoeven te belemmeren.

De NYOY condooms zijn gemaakt van natuurlijke rubber latex en verkrijgbaar in drie varianten: Basic, Dots & Ribs en Extra Thin. 

1 euro voor 10 condooms

Veel merkcondooms zijn fors aan de prijs en dat kan jongeren ervan weerhouden ze te kopen en gebruiken. De condooms van het merk NYOY zijn net zo veilig en comfortabel als andere merken, maar kosten slechts 1 euro voor een doosje van 10 stuks. De prijs voor een condoom van een A-merk als Durex kan oplopen tot wel 60 eurocent per stuk. Met de NYOY condooms biedt Dirx Drogist een zeer betrouwbaar en betaalbaar product aan wat een uitstekend alternatief is voor het duurdere A-merk.

Dirx NYOY-promotieteam verrast studenten

Studenten van het ROC Amsterdam toonden zich aanvankelijk wat verrast bij de confrontatie met het Dirx NYOY-promotieteam. De geste werd echter wel gewaardeerd, zeker in relatie tot de informatie over prijs en verkrijgbaarheid. Dirx Drogist heeft een filiaal in het ROC aan de Europaboulevard, waar studenten tijdens de MBO-opleiding retail praktijkervaring in de Dirx winkel kunnen opdoen.

 

Lees meer over NYOY condooms

Dirx Drogist lanceert betaalbare condooms van NYOY

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief