Dirx Drogist Beijerlandse Passage Rotterdam feestelijk geopend

Geplaatst op: 08-05-2014

Dirx Drogist Beijerlandse Passage Rotterdam feestelijk geopend

Woensdagochtend 7 mei j.l. was het weer een groot feest voor Dirx Drogist én de klanten want de nieuwe winkel aan de Beijerlandse Passage werd feestelijk geopend. De rij wachtende klanten voor de deur werden van harte verwelkomd door het enthousiaste team!

Spectaculaire openingsaanbiedingen

Drogisterijmanager Tanya Bruinooge: "Dat de goedkoopste drogist van Nederland hier zou komen, was in de buurt als een lopend vuurtje rondgegaan, maar dat zo'n beetje iedereen in de wijk en uit de verre omgeving er ook meteen van wilde profiteren, had ik niet gedacht. Wat een toeloop, wat een mensen. En wat een enthousiasme. Echt, het was één groot feest, voor Dirx én voor de klanten. Want die profiteerden vanaf de allereerste minuut meteen van alle prijsvoordeel en spectaculaire openingsaanbiedingen."

Positieve reacties

In de dagen voorafgaand aan de opening was het nog even flink aanpoten voor Tanya en haar team. "De winkel moest er natuurlijk piekfijn bij staan. Je wilt je toch van je allerbeste kant laten zien." Daarin zijn de dames glansrijk geslaagd, getuige de vele positieve reacties van klanten. "We hebben als Dirx Drogist een naam hoog te houden waar het gaat om de laagste prijs, het uitgebreide assortiment met zowel A-merken als het voordelige eigen merk DX én de onderscheidende service. Elke keer opnieuw moeten we ons wat dit betreft bewijzen, dat mogen klanten ook van ons verwachten. En zeker als je ergens nieuw bent, zoals hier in de wijk Feijenoord, is het belangrijk dat de allereerste kennismaking gewoon meteen hartstikke goed is."

Laagste prijzen, service en vakkennis

Dirx investeert ondanks het sterke prijs-imago nadrukkelijk ook in kwaliteit, opleiding en training. In elk filiaal staat minimaal een gediplomeerde drogist em alle andere medewerksters continu worden geschoold voor advisering en verkoop van zelfzorggeneesmiddelen. Tanya Bruinooge is zelf ook gediplomeerd drogist. "Wat Dirx onderscheidt van onze concurrenten is dat we de laagste prijzen en de meest aantrekkelijke aanbiedingen weten te combineren met een hoge servicegraad en uitstekende vakkennis. Daar zijn we heel erg goed in."

 

Dirx Drogist is niet zomaar de goedkoopste drogist van Nederland, in 2013 zijn ze ook voor de vierde keer verkozen tot 'Beste Drogist van Nederland'.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief