Directie D.I.O. drogisterijen neemt dag winkel over

Geplaatst op: 09-04-2015

Directie D.I.O. drogisterijen neemt dag winkel over

Drogist Conny Alsemgeest van D.I.O. drogisterij Vitaal in Den Hoorn werd vorig jaar verkozen tot de tweede 'Beste zelfzorgadviseur 2014’. Samen met Anne Alsemgeest (Beste D.I.O. drogisterij 2014) mocht zij een datum prikken om met het voltallige team naar de musical Billy Elliot te gaan. De directie van D.I.O. drogisterijen neemt traditiegetrouw de winkel voor 1 dag over.

Op zaterdag 27 maart ging het team van D.I.O. drogisterij Vitaal naar de beroemde musical. Met een gerust hart konden de onderneemsters hun winkel overlaten aan de voltallige directie van D.I.O. drogisterijen. Algemeen directeur Jos Jongstra, Arjan van der Lingen, Tom de Wit, Robbert Butzelaar, Anton Hofte en winkel accountmanager en tevens gediplomeerd drogist Patricia Geutjes.

Op de winkelvloer

Het was een drukke, nuttige en gezellige dag voor de directie. De directieleden konden op deze dag alle kennis in de praktijk brengen die ze de afgelopen maanden al hebben opgedaan tijdens hun opleiding tot Drogist. Ze merkten dat ze, sinds de opleiding, nog beter in staat waren gedegen advies te geven aan de klanten die met vragen en advies de winkel bezochten. Daarnaast is het voor directieleden altijd nuttig om eens per jaar op de winkelvloer mee te draaien, om een dag in de schoenen van de ondernemer te staan en dezelfde problemen en uitdagingen aan den lijve te ondervinden. Zo stond Tom de Wit deze dag voor de winkel achter zijn marktkraam en serveerde Robbert Butzelaar biologische thee en zelfgemaakte lekkernijen.

Diverse verrassingen

Ook was het voor de klanten een feestelijke dag, de eerste vijftig klanten kregen een goedgevulde goodiebag mee en voor de kinderen was er een ballon met een leuke verrassing. In de winkelvloer was er genoeg te beleven: naast diverse scherpe aanbiedingen, konden de klanten proeven van allerlei gezonde snacks.

Drie titels

Het was een eer voor de directieleden om een dag in de D.I.O. drogisterij te staan die maar liefst drie prijzen op haar naam heeft staan: ‘Tweede Beste zelfzorgadviseur 2014’, ‘Beste D.I.O. drogisterij 2014’ en sinds maart ook nog ‘Beste Servicedrogist van Nederland'.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief