Directe verkoeling, kalmering en verzachting van de huid

Geplaatst op: 24-05-2011

Directe verkoeling, kalmering en verzachting van de huid

Na een lange dag heerlijk op het strand of in de zon kan de huid door UV- straling, zeewater of wind geprikkeld of geïrriteerd zijn, dan heeft de huid behoefte aan directe verkoeling, kalmering, verzachting en vochtherstel.

Met 99% puur Aloë Vera sap

Nataloe Aloë Vera Gel Repairing Balm van THALISSI Thermal Spa is een sterk geconcentreerde biologische hydrogel op basis van maar liefst 99% puur Aloë Vera sap. Deze olievrije, ultrakrachtige celregenerator heeft intensief hydraterende, beschermende, ontstekingsremmende en adstringerende eigenschappen. Ideaal om ook op vakantie mee te nemen!

Snel herstel, optimaliseert natuurlijke vochtgehalte

De toegevoegde Provitamine B5 (intensief huidregenererend) in combinatie met hyaluronzuur (krachtige hydratatie) zorgt voor een snel herstel van de geprikkelde huid en optimaliseert haar natuurlijke vochtgehalte. De toegevoegde natuurlijke Geraniumolie zorgt voor een kalmerende geurbeleving en werkt antiseptisch, helend en verstevigend op de huid. Het resultaat is een huid die zacht, comfortabel, intens verfrist en gekalmeerd aanvoelt.

 

Verkoopprijs

  • THALISSI Nataloe Aloë Vera Gel Repairing Balm  € 38,60/500 ml

 

Meer informatie: www.foxcosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief